ayminaninannesi 5 gün öncesi sezeryanla doğum yaptım.bugun peçeteyle hafif dokunup baktım kan var di.pecetede dikişler apselenmis mi oluyor korktum bilgisi olup hemşire olan arkadaşlar fikir verebilirmisiniz
[silindi] ayminaninannesi canim pasumanini bol dok skmayan kiyafetler giy zorlamadan olmustur batigon tentiriyod bol dok fayda olmasa eczaneden rif alin kirin icindeki dokun hem kurutuyo hem apseyi temizliyor
Msd26 ayminaninannesi kızarıklık şişlik akıntı ()sarı akıntı gibi) varsa enfeksiyon olabilir ama kanaması 5.günde cok değilse takip edin üzerine mümkün oldugunca bir şey sürmeyin peçete gibi kuruması içim açık bırakın ıslak ve ya nemli kalması hem iyileştirmeyi geciktirir hemde enfeksiyona neden olabilir
ayminaninannesi [silindi] sar kıyafet giymedim aslında ama kiloluyum biraz göbek le skinti oldu sanırım sağol cnm yinede
ayminaninannesi Msd26 kilom olduğu için göbek le orası pişik gibi olmuş sadece dikişlerin olduğu yer değil sarı alıntı felan yok sadece peçete ile nemli kalmaması için kuruladigimda peçeteye minik minik kan geliyor o kadar
Eymirinannesi Duş sonrası yada terleme olunca peçete değilde saç kurutma makinesiyle kuruttun nemli kalmasın. Bende öksürüğüm için akıntı oluyordu ama geçti