Sedaades Merhaba herkese, 6 hafta 3 günlük hamileyim. 5 hafta 4 günlükken kan testiyle öğrendim hamileleiğimi. Beta hcg 2550 çıktı, bu haftaya göre düşük ancak geç döllenme olabileceğini söyledi doktor. 6 hafta 2 günlükken yani dün hafif bir kanamam oldu ve hastaneye gittik hemen. Ultrasonda ne bebek var ne de kalp atışı. Kesenin şekli de yassılaşmış, yine beklememiz gerektiğini ve geç döllenme olabileceğini söyledi doktor. Bu durumu yaşayıp da bebeğine kavuşan var mı aranızda 😞
EsraKaraku Sakin ol hiç panik yapma bende bebeğimi 6+5ken gördüm kalp atışını duydum herkeste farklıdır 7 haftalıkken görende oluyor bunda panik yapılıcak bir şey Yok benimde geç döllenmeydi 11 haftalığız suan ama kanaman için bi doktora gözük tabi düşük riski falan olabilir allah korusun ve beta değerinizde gayet iyi isterseniz bir de başka bir doktora danışın tek doktorla sabit kalmayın bende öyle yaptım ilk doktorun iyi sanıyordum başka bir doktora gittim ilk doktorumun istediği tahlilde idrar yoku enfeksiyonu varmış söylemedi bile 2. Doktorum ne kadar az olursa olsun tedavi edilmeli deri tedaviye başladık bence her doktor bir değil ve bir doktorlara sınırlı kalınmamalı