Esra_80 Csknaz 34+4☺️🌸 uygulama ya göre 1 Temmuz ama Haziran sonu gelir büyük ihtimalle 🥰🤲henüz belli değil
Bkt0193 Csknaz bizde 36+ 4 olduk bakalım bu çarşamba randevumuz var doktor o zaman konuşacaz doğum hakkında dedi merakla bekliyorum.
Ebrulisss 36+4 um , doktorum dogumu nasil istersin dediginde normal dedim 29unda çatı muanesi yapacak. 1-17 haziran arasi gozukuyor dogum bakalim normal mi olacak sezaryan mi 🤭 Aşırı gergin korkulu mutlu bir bekleyisdeyiz oglumuzu 💙🙏
Minnakkuzu3535 Cemrece doktora sorduğumda tüp bebekler aranan bebekler olduğu için bizden önce aileler riske atmak istemiyorlar dedi sonra da normal doğum istiyorum illaki diyorsan 38 de çatı muayeneni yaparım ama riski biz kabul etmeyiz herhangi bir sorunda sorumluluk almıyoruz dedi bizim de açıkçası gözümüz korktu çevrede birkaç olumsuz durumda olunca sezaryeni kabul ettik 5 buçuk yıl bekledim ona kavuşabilmek için riske atmayı göze almak istemedik biraz da iri bir bebek olacak o da kabul etmemizde en büyük etken oldu
Hellolo Csknaz bana birşey demedi çatı muayenesi olmadım henüz cuma günü çağırdı muayene için ama ben sezeryan istiyorum normal yapabileceğime inanmıyorum 😔
Hellolo Csknaz o zaman sorun yok bakalım ne zamana gün verecekler ondan da korkuyorum ama süreç olarak kısa olması beni rahatlatıyor
Prensannesii38 Burcuckmk bızde 37 olduk canım bana kalsa haftaya bekliyorum oglum 38+2 de normal dogmustu prenses ne zaman gelcek bakalım
Burcuckmk Prensannesii38 benimkide kız hic sancim felanda yok nasil gider bilmiyorum 38 de cati muaynesi yapcak doktor