mjora Leyla54 aynıyız sizinle benm bebeğimde de yavaşlama var ama düzenli hareket ediyo son zamanlarda yavaşlaması normalmiş bebek büyüdüğü için önemli olan gün içinde hareket etmesi 😊
Ezgifatma2010 Haziranın 7 si görülüyordu bizim dogum ama biz dogdu bile çok şükür 35+4te geldik dünyaya 17 günlük olduk bile çok şükür
Cigdemss Csknaz benimde haziran ayında , 25 Haziran da 40 haftam dolacak, 10 Haziran da doğum şekline karar vereceğiz, eğer normal uygunsa 1 Temmuza kadar bekleriz dedi doktorum. Heyecandan ziyade yapabilir miyim düşüncesi var, bir aksilik olur mu diye?
Csknaz Cigdemss hayırlısıyla gelsin canım hakkımızda hayırlısı ben kendi istediğimde sezaryen olucam ikisinde de korkuyorum ama yapcak bisey yok artık 🤷🏼♀️🤗
mjora Dbe24 sizinle de aynıyız 😊 bana çatı muayenesi yapmadılar henüz ama sezeryan olacak belki de ondandır 🤷♀️ Baskı olayı bende de var bebek dönmüş ayakları sol kaburgama denk geldiği için tekmeler zıplatıyor artık 😊
Dbe24 mjora evet aynıyız sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻😊 doktora doğum şekli nasıl diye sorduğumda şuanlık normal görünüyor dedi peki çatı muayenesini ne zamn yaparsınız dediğimde doğum anında bakılıyor dedi anlamadım bu yüzden sordum teşekkür ederim 😊 benimkide bayadır baş aşağı duruyor ayakları sağ kaburgamın orada 😂
mjora Csknaz son bir haftadır en çok kurduğum cümle “oturamıyorum oturdum mu kalkamıyorum” bi de uyku olayı çok sıkıntılı olmaya başladı yatakta kesinlikle yatamıyorum koltukta kendime yastıklardan bi köşe yaptım en azından 4-5 saat uyuyabiliyorum son zamanlar artık sğlıkla gelsinler bu günler unutulur 😊
Ezgifatma2010 Csknaz sezeryan oldu kordona dügüm atmış cadı kızım kalp atışları düşünce acil sezeryana alındım
Hellolo Csknaz bana birşey demedi çatı muayenesi olmadım henüz cuma günü çağırdı muayene için ama ben sezeryan istiyorum normal yapabileceğime inanmıyorum 😔
Csknaz mjora uykum geceleri benimde kaçıyor oturup kalkmak sıkıntı ayakta az durdum mu karnım geriliyor evlat İcin neler çekiliyormuş daha bide doğunca anlicaz asil sağlıkla gelsin evlatlarımız 🙏
mjora Dbe24 inşallah 🙏🏻😊 çatı muayenesi için doğumu tetikliyor diye bazı yorumlar okumuştum belki de doğum anında yapmak istemeleri o yüzdendir devlette prosedür biraz farklı ilerliyo 🤷♀️
Csknaz Sevi36610 bizimde haftaya nst var bakalım bize ne dicek 38 haftada alırım demişti 20 30 arası bekliyoruz bakalım 🤣
Sevi36610 Csknaz ben girmeye başladım nst ye 32.haftadan itibaren.bundan sonra haftalık girecekmişim öle dedi doktorum.hangi şehirdesiniz?
Gamzeee89 Csknaz onu ne sen sor ne ben söyleyim 😀 benim 2 gebeliğim sezeryan olucak seninde mi sezeryan