Zoem umyahsen doktor kontrolünde en az 2 tur dolandığını saptadı. Doğumda da 3 tur olduğu çıktı. Çok haraketli bir bebekti karnımdayken hala da öyle bir çocuk:))
umyahsen Zoem bnm doktorum bakmadığını söyledi. peki bişi daha sorabilir miyiyö 🤗 kordon dolandığına için hemen doğum oldu dimi.
Zoem umyahsen çok beklemenin anlamı olmadı 39+2 de sancım vs beklemeden randevu şeklinde gitmiştim bebek 3570gr doğdu.
Elifaltun Csknaz 36+3 olduk sali gunu kontrolumuz var insallah sezeryan icin gun verir doktor bakalim
Elifaltun Csknaz aa hadi bakalim ikimiz icinde hayirlisi olsun 🥰 ama artik sabrim tukeniyor bian once dogurasim var 🙈
Csknaz Elifaltun sorma ya benimde ağırlarım oluyo baskı oluyo 2 3 haftaya olur gibime geliyor sence 🤩
Elifaltun Csknaz sanirim artik riskli haftalari atlattik buyursun gelsinler inslh 😀 benimde oyle cati kemigimde baski yapiyor sanki inmeye basladi gibi…sizin normal dogum mu olacak
ozydm Csknaz bende 35 haftalığım. Haftaya çatı muayenem var. Bebeğim de iri bana sezeryan olacakmışım gibi geliyor hiç istemesem de.
ozydm Csknaz herkesin tercihi kendine tabii ama ben hızlı ayaklanma adına öncelikle normal istiyorum. Bakalım ne nasip olacak 😌
Elifaltun Zoem evet ama zaten bana secenek sunsalar genel anestezi istemem…cocugu ilk dogar dogmaz gormek bence cok guzel bi duygu