Hilalibrahimkartalms16 SudeSelennnn Allah bir avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah tüm hamilelere acı göstermesin yardim etsinn🤲🤲🤲
Hilalibrahimkartalms16 Esra_42gunindi bence hiç korkmamalisin canım seninde ilk hamilegin sanirim benimde öyle ama ben korkmuyorum ♥️🤲
Esra_42gunindi Hilalibrahimkartalms16 aynen ilk canım bazen bi korku geliyor bu salak yaptıysa bende yaparım diye kendimi motive ediyorum 😂
Nymphadoraa Hilalibrahimkartalms16 Allah ın izniyle salı günü doğumum olacak 🙈 karışık duygular içindeyim
Gozde94 Hilalibrahimkartalms16 evet heyecan var tabi olmazmi son gün cok ağlak olacağım sanirim şuan etrafimdakiler bakiyorum benden heyecanlı 😅
Merve50 Hilalibrahimkartalms16 son 24 sonlara doğru yaklaştıkça heyecan ve korku artıyor ilk gebeliğim zaman durmuş gibi sanki 😂
Zelsonr Hilalibrahimkartalms16 Aynen öyle bende sonuç odaklıyım canım😂🤭 Amin amin cümlemiz inşallahhhhhhh 🤲🤲
Dilay24 Hilalibrahimkartalms16 son 162💙 rabbim bebişlerimize sağ salim kavuşmak nasip etsin inşallah 🤲.