Hilalibrahimkartalms16 Nasılsınız kızlar iyimisiniz kaç haftalık oldunuz kaç gün kaldı ben çok heyecanlıyım her gün 1 gün gittikçe hiç korkum yok ama sadece çok heyecanlıyım ilk defa anne olucam çünkü allahim herkese yaşatsın bu duyguyu ♥️♥️
Mdnyldz Hilalibrahimkartalms16 uygulamaya göre 20 ama doktoruma göre 1hafta-10gün cuma günü doğum şeklim ve tarihimiz netleşecek🤗
Esra_42gunindi Hilalibrahimkartalms16 son 47 gün ama ben biraz korkuyorum yetemeyecekmişim gibi hissediyorum 🙄
Hilalibrahimkartalms16 anakonda ay allah kucağına almayı nasıp etsin çok az kalmış benimde çok var daha 55 ♥️💋
Hilalibrahimkartalms16 61anne Allahım çok az kalmış ya Allah bir ayazda kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 💋
Hilalibrahimkartalms16 Esra_42gunindi bence hiç korkmamalisin canım seninde ilk hamilegin sanirim benimde öyle ama ben korkmuyorum ♥️🤲
Omerhatice Hilalibrahimkartalms16 2bucuk yaşında oglum var şimdi 34 hFtalik kızıma hamileyim ☺ çok sabırsız ve heycanliyim bi an evvel zaman geçsin istiyorum 40 gün kaldı bizimde 🤗tabi kızım 40 i beklermi bilemiyorum ☺
Hilalibrahimkartalms16 Gozde94 en az senin sanirim heyecanlısindir çok allah bir avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
SudeSelennnn Hilalibrahimkartalms16 son 5 Allahım nasip ederse. Her an hazırım kucağıma almaya yavrumu. 🤰🏻🥰🌸🌸
Hilalibrahimkartalms16 SudeSelennnn 8 Diilruba allah sağ salim kucana almayı nasip etsin inşallah canım
Hilalibrahimkartalms16 SudeSelennnn Allah bir avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah tüm hamilelere acı göstermesin yardim etsinn🤲🤲🤲
Diilruba Hilalibrahimkartalms16 41 Uygulamaya göre 41 gün bizim de ama oğlum 38 haftada doğmuştu sanki kızımda erken gelecek gibi hissediyorum 🥰
Gamzeninprensi Son 31gun evd gerçekten vakit gecmiyo gunler ilerlemiyo smdiye kadar cook hizli gecmisti ama sanki zamn durdu