Kbryns0131 Tdm29 öyle oluyor insan bnde gun içinde yürüyüş olsun dıye çardıya cıkıyorum magazalara bakınıyorum zaman geciyo unutuyorum ama evde olunca çok değişik duygulara gırıyorum
Kbryns0131 Tostiginannesi aminn inşaallah 🤲🏻 ben de bıraz üzgünlük var işte karnım da tekmelerini hissetmicem herkesle paylasacam
Dareyn Kbryns0131 Aminn amiiin kuzum. Yok Birtanem beb zamanın da 6 ameliyat geçirdim kalpten bu yüzden kalbimi normal doğum da zorlarmışım o yüzden mecburi sezeryan olacağım inşallah ❤️
Kbryns0131 Dareyn rabbım şifa versin sen önemlisin herseyden önce çok geçmiş olsun … Sağlıklı olsunlar da normal sezeryan fark etmez
Omerhatice 22Ege00 ilk dogumum normaldi buda şimdilik normal görünüyor ekstra bir sağlık sorunu olmasa inşallah canım 🤗
Betuldoksan Kbryns0131 amin çok sağol evet iyi düşünürsen iyi olur derler hep buda öyle bisey bende hep zamanında doğacak diye düşünüyorum rabbimden hayırlısı
Momdlvn Kbryns0131 gün bile kalmadı saatler sonra inşallah 🤲🏻🙈 Heyecan stres korku herkesi yaşıyor insan Rabbim bu yolda kimseyi bırakmasın hepimize hayırlı doğumlar🌹