Kbryns0131 21 gunumuz kaldı oğlumla kavuşmamıza ona o kadar alıştım ki ayrılmak istemiyorum ama bi o kadar da merak ediyorum kokusunu ellerini kime benzediğini değişik bir ruh halimdeyım bende durumlar böyle net olan tek duygum kimseyle paylaşmak istemiyorum 🥰
Omerhatice Kbryns0131 bizimde son 40 gün kizim 40 günü beklemez gibi geliyor bana ama bi klasikdirki bu son günler geçmiyor resmen 🤭 2 buçuk yaşında oglum var o bile anne zumra eve ne zaman gelecek diyor 😁 bilmiyorum ki oğlum bi bilsem diyorum 😁
Tdm29 Kbryns0131 bizimde oglumla kavusmamiza son 5 gunumuz kaldi rabbimin izniyle insallah sag salim aliriz kucagimiza duygusal anlamsa cok degistim ama heralde oda dogum yaklasti diye🥰😊
birprensesvebirprensannesi Kbryns0131 49 gün ❣️ Onu ilk gosterdiklerinde neler hissedeceğim evladını kucağına almak nasıl bir duygu o ablasının alamadığım kokusuyla gelecek inanıyorum o kokuyu o kadar merak ediyorum ki 🙏 Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah acılarını göstermesin 🤲
Lulemom Bizim 93 günümüz kaldı. Daha yeni son 3 aya girdik ama ben şimdiden sıkıldım 😄 artık zamanı gelip doğursam da sevsek diyorum 😄
duranneslihan0110 Son 16 😍🙏🏻 çok korkuyorum ve heyecanlıyım bir yandan doğurasım var bir yandan doğurmayasım 😂😂
Gozde94 Perşembe günü saat 12ye gün aldım bu hafta vucudum çok ağriyor daha fazla kramplarım oluyor 2 3 haftadir uyku filan yok karnımı taşıyamıyorum resmen daha fazla sıcaklara kalmadan güzel zamanda doğumum olacak bence 😄🙊
berilkus Gozde94 38 olduğumdan beri bebiş hareket etmiyor sadece kasılıyor veya bir yere toplanıyor. Sürekli dürtüyorum hareket etsin diye. 😖 dürtmem kötü mü acaba
Kbryns0131 Omerhatice aayyyy canım benim saglıkla gelsin inşallah 🤲🏻 gerçekten geçmiyor aslında bir yandan geçiyor bir yandan gecmiyor
Kbryns0131 Hazlannesi20 gerçekten heycanlı ven burdan bile bakmak istemiyorum kaç gün kaldığına duygularım değişiyor
Tdm29 Kbryns0131 amin insallah canim bnm hepimiz saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi aslinda cok sey hissediyorum ama hangisini anlatsam bilemedim biryandan cok hwycanliyim sonra biraz telasli ve korkak oluyorum acaba diyorum unuttugum birseyi varmi sonra cok duygusallasiyorum ilk gebeligim ve burcum geregi fazla duygu degisimi yasiyorum heralde 🥰🥰
Dareyn Kbryns0131 Çok heyecanlı 🤭Bir de nasıl olacak kime benzeyecek onu düşünüyorum 😍Sezaryan olacağım için son 5 inşallah 🙊❤️ Ve çok heyecanlıyım onu çok seveceğim öok sahipleneceğim onu kötülüklerden uzak tutmak için elimden geleni yapacağım o benim canımdan kanından Rabbimin ikramı ona çok şefkatli olacağım inşallah ❤️ Onun gelmesini dört gözle bekliyorum. Elbiselerine bakıp duygulanıyorum sen bunları mdı giyeceksin kuzucum diye diye seviyorum 💐💜
Kbryns0131 Dareyn aaayyy canım benim inşaallah 🤲🏻 rabbim saglıkla gıydırmeyi nasip etsin sen mi sezeryan istedin
Tdm29 Dareyn rabbim kolaylik versin insallah saglikla kucaginiza alirsiniz benimkisi normal dogum olacak insallah suan sancilarim var kasiklarimda agrilar gobegimi asagiya dusurmek icin gerekli hareketleri yapiyorum 😊😊