deletedmom40 bebitomyolda yeni girne caddesi mitra kadın doğum eğer para vereceksen özelde boşuna harcanma çok güzel kliniği var tertemiz ve 4 4 lük doktorlar
HamzaEcemSaran bebitomyolda bebitomyolda pozitif sıcacık anlayışlı ilgili Çiğdem Karas olur Öner’im eğer aklıma her geleni sorayım her sorumu cevaplasın dersen kesinlikle git derim. İlmek ilmek işliyo hastalarını hamile kalmadan önce hiç unutmuyorum bana 40 dk yumurtalıklarımın işleyişini anlattı içerisi de hasta doluydu. Kendi inceler sonra da işin uzmanına yönlendirir asla egosu yok. Herşeyi raporlar instagramdan takip et derim 😊 Muayenehanesi mavişehir avm nin tam arkasında 250 tl muayene ücreti
Ecee bebitomyolda kordon tıp merkeZinde prof dr sefa kelekci var super bi doktor hem perinatoloji uzmanı hamileligim suresince ona gittim hiçbir problem yasamadım cok ilgili bir doktor 😍 300 tl di muayne ucreti suan 350 tl olmus olabilir tavsiye ederim 👍
Ydmrt Ecee Merhaba, sefa beyi banada çok önerdiler, şuan özel muayene acmis, henuz gitmedim ama dogum ucreti nedir kendisinin?