Esrujj Happy-41 kadın doğum doktorum istedi testi vurulduğum iğne yeterli geliyor mu ona bakmak için yapıldı. Anti faktör xa testin adı doktoruna sorabilirsin canım
Bebegim4 Esrujj canım sonucum çıktı 0.25 referans değerin altında ama normal mi bilmiyorum tabi yarın gidicem doktora bakalım ne dicek
Snyrs Esrujj 89 TL uygunmuş bakalım yarın doktora gidince görüşeyim yaptırayım bende içim rahat etsin kaç haftalıktı sizin
Happy-41 Esrujj çok teşekkür ederim doktora bi sorayım ama korkuyorum da sormaya bazen doktorlar biz gerekli görsek söylerdik siz doktorculuk mu yapıyorsunuz diyorlar
Happy-41 Esrujj bendende PTT kz pz diye testler istemişti pıhtılaşma zamani ,katlanma zamani vs diye o aynı testi mi acaba
Ebru07 Bebegim4 doktor dedi canım resmin aşağısında referans değeri var biz düşük doz da kullananlardanmışız oda 0.2 ile 0.4 arasında olmalıymış
Cennet4545 Bebegim4 ben 0, 2 kullanıyorum yeterlimi acaba içimde kusku olustu smdi büssürü test verdim kan ıdrar falan içinde o test varmı blmiyorum doktorumu aradım hersey normel dedi
Bebegim4 Cennet4545 kuzum testilerin elimdeyse PTT ve inv testlerini yaz bakalım nasıllar onlarda bilgi veriyo ben ilk onunla fark ettim yetmediğini mesela
Greyfurt Kubra-mucize26 Benim hiçbir problemin yoktu 7. Aya kadar bi anda yürüyemedim ordan anladılar
Kubra-mucize26 Ebru07 merhaba benimde hemotoljide kürtaj olurken test yapmislar genetik sanırım Aptt 29,1 INR 0,98 Pt 13.2 ama pıhtılaşma testi değil sanırım normal mi
Bebegim4 Ebru07 ama bak ben bu kanı vermeden önce 15 gün önce kadar hergün 0.8 vuruldum bi gün öncesi de dahil ama kan verdiğim gün doktor 0.4 vurul 4. Saat ver dedi acaba bu doz 0.8 için mi 0.8 için mi orayı anlamadım işte tam olarak ne yapar acaba doktor
Gamzegulsen gulsen_0758 siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz kaçıncı haftadasınız ? Bende kullanıyorum be korkutuyor beni buniğne