Miracin_annesi2021 Bebeğimde sarılık olup olmadığını nasıl anlarım bol bol emziriyorum ama korkuyorum?
Mlhameliha Miracin_annesi2021 sarı kıyafet giydir olmamıza için yada örtü varsa arada at üstüne sarı renk
Gizem957 Miracin_annesi2021 canım benim. Bebegim de sarılık Oldu ama doktor ilk günler önemli dedi yani 20 günlük bebek sarılık olsa da çok risk taşımıyor diye biliyorum sen bunu Bi doktoruna sor bebegin ilk bir haftası fln önemliymiş bana öyle dediler
Deryayurt Miracin_annesi2021 Benim bebeğim 8 günlük ve sarılık var göz kenarları ve gözünün beyazinda sarımsı bir renk var oradan anlayabilirsin çok uyuyorsa uyandirmakta zorluk cekiyorsanda olabilir doğduktan sonra sarılık tahlili yapıldı mı
Egosto Sorduğunuza göre sarılık olmamıştır olsa hemen anlarsınız göz bebekleri sararır rengi turuncuya yakın olur anlamamak imkansızdır sarılık ilk gözbebeğinde baslar en son orda biter
Meryemkale Miracin_annesi2021 göz bebeklerine ve damağında bak canım onun dışında bebeğini gün ışığında kontrol et rengi sarı oluyo zaten anlamaman imkansız. Birde uyandıramıyosan yada emmek istemiyorsa sarılık olabikiyo