MinikkMucizem Demekki herkesin anlayisi farkli siz bu dusunceyi savunurken digerleride o dusunceyi savunuyo. Suan sizde onlarin dusuncesini onemsemiyosunuz ayni seyi yapiyosunuz. Heves kirmak degil insanlar biseyler yasiyolar ona gore etrafindakileride bilgilendirmek istiyolar. Bende ilk gebeligimdeyken cok hevesliydim her gordugumu almak istiyodum cinsiyetini bilmeden. Ve bir cok seyde aldim tabi dusuncem sizinki gibiydi herkes bana erken diyince sinir oluyodum hevesim kiriliyodu bazen agladigim bile oluyodu herkes bana niye karisiyo diye. Ama iste buyuklerin hep bir bildigi vardir diye bosa dememisler. Bebegimi 3 aylikken kaybettim kalbi durdu ve okadar aci biseydiki o bebegi cok istiyodum oyuzden kimseyi dinlemeden ne gorduysem aldim. Bebegimi kaybettikten sonra hayatim karardi resmen ve bebegime uzulurken ona aldigim seyleri gordukce daha cok kahroldum ve herseyi yirtip yaktim. Suan yine hamileyim ve doguma 4 haftamiz var su 1 ay icinde tamamladim herseyi iyiki boyle yapmisim. Tabiki herkesin basina ayni sey gelcek diye bisey yok insallah kimsenin basina gelmesinde zaten.