Nasipse bende ağustos ortasında doğuruyorum inşallah kıyafetini bitirdim, öyle 11 li falan hastane çıkışı almadım 3 tane beşli çıkışı var ikisi hediye gelmişti ama 3 takıma da gerek yok bir tane 5 li hastane çıkışı yeterli ben ekstradan iç dış zıbınını koyucam. Onun dışında gördükçe alın mesela ben 0-3 ay çok az aldım artık daha büyük alıyorum çünkü zaten çok hızlı büyüyorlar. Zıbınlardan kısa kollu uzun kollu sıfır kollu olarak 3′er tane alsanız yeterli ya yıkayıp giydirirsiniz nolucak sanki zaten hızlı büyüyorlar ay geçtikçe almak zorunda kalıcaz. Battaniyesini alın ince kalın olmak üzere üç tane var bende. Müslin de iki üç tane yeter diye düşünüyorum. Alt açma bezi almadım ben mesela eski örtülerden kullanacağım. Pijama takımı alın iki üç takım. Elbise çok doldurmadım ben zaten ilk aylarda giyemicek. Ki zaten inanın çevreden çok hediye geliyor benimkilerin yarısı ailemden arkadaşlarımdan hediyedir 🙈 ana kucağı aldım ben bir de o çok kurtarıcı diye düşünüyorum. Bebek arabasını da doğduktan sonra alıcaz inşallah 🥰