Sareka Merhaba arkadaşlar Eşimin Doğum günü için 2-3 günlük kafa dinlemelik bir yer arıyorum. Normalde tatillerimiz çok hareketli geçer ama bu sefer başbaşa kalabileceğimiz bir yer arıyorum. Gideceğimiz yerin hem gezmelik yeri olsun istiyorum hem de doğa içinde. Olimpos doğa ile iç içe fakat gezilecek yer yok gibi. Kaleköy çarşısı kalesi var sıkılırsak azıcık gezeriz diye sen düşündüm. Sizce Kaleköy mü yoksa Olimpos mu?
Mom789 Sareka olimpos cok güzel ama cok genç alkol salaş bir yer barındırıyor bekar olsam ben olimposa giderdim 😂 ama ona yakin adrasan var aşırı güzel yürüyüş için yemyesillik, denizi cok güzel,ve aşırı sakin bir yer orayida öneririm
Sena2021 Sareka kaleköyü bilmiyorum ama olimpos çok güzeldi çok sakin tam kafa dinlemelik hem pandemi için de uygun. Tarihi kalıntılar var çokça. çıralı sahili de güzeldi yakınında adrasan sahili var aslında gezilecek yerleri de fena değil. Biz kadir’s family houses de konaklamıştık fena değildi. Olimpos köy evi diye bir yer var orayı da çok beğeniyorlar
Sareka Sena2021 peki denizi nasıldı ? Caretta carettalar var sanırım ben çok hoşlanmam öyle şeylerden rahatsız edici mi? :)
Elif-Handan01 Bencede olimposu tercih edelibilrisin biz base bungalowlarda kalmıştık çok memnun kaldık ortam çok doğal her şeyi doğal ve güzeldi
Mom789 Sareka var var evet otel olarak minik otellerde var ama ağırlıklı olarak bungalov ev olarak var yine yeme içme oraya ait güzel yani
mjora Sareka ikisine de gittim bence kesinlikle olimpos kale köy çok sıkışık geldi bana olimpos sahili olsun sahile gidene kadar ki yol olsun çok iyi gelir bana 3-4 kere gittim yine gitmek istiyorum…
elaveipek Sareka olimpos biraz taşlık ben öyle hatırlıyorum keçi gibi atlaya atlaya dolaşmıştık sanki çok olduuu ben gideli (10 yıldan fazla ) bunu göz önünde bulundurun bebek arabadı falan sürülecek biter gibi değil