Nisanurunannesi3850 Kızlar hepinize merhaba öncelikle🌸 Kızıma bandana alıcam ama kararsizim instagramda baya siteler var uyguna geliyor ordan alıpta memnun kaldiginiz bi sayfa varmı 🤗🌹
DefneRana Nisanurunannesi3850 kızıma onlarca bandana şapka aldım tinimini bandana yine hepsi çok güzeldi ama bandaları hiç kullanamadm çünkü kızım asla takmadı 😀 inşallah sizinki takar
Anne060606 Nisanurunannesi3850 @ugtoka sayfasına göz atabilirsiniz hem ucuz ücretsiz kargo hemde burdan gelenlere bir hediyede biz koyuyoruz 😍
HavvaMerve Nisanurunannesi3850 feyzakidsss ve arden.kids bu sayfalara bakabilirsiniz aldım çokta memnun kaldım 😇
Nisanurunannesi3850 Sareka lilininbandanalari diye bi sayfa var ordakiler cok hosuma gitti ama güvenilirmi hic blmiyorum🤗
Mom080 Littleones.tasarim arkadaşımın sayfası hem güvenilir hemde diğer sayfalara göre daha uygun tavsiye ederim
Nisanurunannesi3850 Mom080 cok tesekkür ederim inceledim sayfayi ama sadece tokalar var bandana göremedim🤗
DefneRana Nisanurunannesi3850 yakışıyor evet bende beğeniyorum 1 yaşına kadar bone şapkalardan taktım çok tatlı oluyordu sonra çıkarıp çıkarıp attı hiç kabul etmedi bandanann zaten yanndan bile geçemedik hiç kullanılmamış yıkanmış ütülenmiş öylece duruyorlar ☺️
Anne060606 Anne060606 ribana bandanalar 8₺ ponponlar ikili seti 14₺ fiyonklarda ikiliseti14₺ güzel bandanalar var instaya göz atabilirsiniz 🌸