Emel29 merhaba arkadaslar 32+1 hamileyim doktorm beneğin kfasınn 2 hfta önde gttgni söyledi ama genetik olablrmiş sıkıntı olmaz dedi böyle bir durumla krsılsan varmı acaba
HicranKzn Emel29 3 hafta öndeydi şimdi vücududa başını tuttu canım sıkıntı yapılacak birşey değil☺️ 37. Haftadayız
Sahikaklc Emel29 benimki de 2 hafta once canim doktor anormal bi durum degil genetik yapidan olabilir dedi korkulacak bisi yok 😇
demiray Emel29 benimde öyle minnağımın kafası önde gidiyomuş genetik olabilir dediler son haftalarda tutabilir haftasını dediler 27 haftalığım bende
FeriDEniz Emel29 o haftalarda bizim de öyleydi sonra düzeldi normale döndü. Bazen cihaz yanlış ölçebiliyor
Kbrars10 Benimde öndeymiş canım ama bi sıkıntı görünmüyor sağlıkla alırız inşallah kucagımıza bizde 34. Haftadayız
merveeed Emel29 benimkide kafası 2 hafta önde ve omuzlar geniş dedi beğendim bebeği dio sıkıntı yok bence😊
Hlytgy Bizimde 3 hafta önde gidiyordu. Genetikmiş. Bebek için sorun yok dedi doktor.sadece son haftalarda durmazsa sezeryan olursun dedi ve durmadı.sezeryan oldum. Ölçümden de büyükmüş oğlumun kafası.
Mustafatmaa Emel29 aynısını banada demişti genetik olabilir dedi canını sıkacağın hiç bişey yok canım 😊😊
Hlytgy kafa çapı sınırı 10cm.ultrason kağıdında bpd diye geçiyor sanırım. Buda kafa çevresi 31 cm civarına denk geliyor sanırım. Benim oğlumun kafa çevresi 38.5cm doğdu. İstesemde normal doğuramazdım canım.son haftalarda gelişimi durup normal değerde kalan çok.ama bende öyle olmadı. Normal doğum çok istedim.nasip olmadı.