Kızlar bende doğumumu anlatayim size uzun olabilir kusura bakmayin biz artık 40+2olduk daha gelmeye niyeti yoktu bir gün önceden nişanım geldi bayramın birinci günüydü dedim kızım gelmeye başlıyor artık o gün normal gecti ağrım olmadı gece basladi az az sancılarım vuruyordu ama aldırış etmedim ben uyumaya çalıştım sabah kalktığımda düzensiz sancılarım vardı o gün nst kontrolüm vardı kahvaltımı yaptım gittim açılmam 1.5dediler neyse eve geldim ben merdiven in çık yapıyorum banyoya giriyorum evin içinde hiç oturmadim ikindiye doğru ağrılarım 5dk ya indi halen dayanilmayacak gibi değildi kısa sürüyordu sancım epidural takılacağı için erken gitmek istiyordum belki 4cm açılmıştır diye doktora mesaj attım sancıların sıklaşmis hastaneye bir git dedi ikici kez hastaneye geçtik tabi iki çocuğum da var komşuya bırakıyorum annem eşim birlikte hastaneye geçtik ebe demesinmi daha 2cm Allah’ım dedim olmayacak bu açılmıyor geceden beri sancı çekiyorum daha 2cm ne ya biz geri eve geldik herkes bizle oturuyor kalkıyor yazık daha olmadı mı boş döndük diye eve gelmeden hastanenin orda baya yürüdüm yine eve geldim duramiyorum sancidan birden sıklaştı 3 dk ya indi ama ben yerlerdeyim annemle eşime kızıyorum doktoru ara ben sezeryan olacam evde saat 11e kadar durdum hastaneye gittik dayanamadım artık ebeye diyorum kurban olam açılmış olduğunu şöyle diyorum kadının gözüne bakıyorum 5cm diyince dünyalar benim oldu nst de 40larda sancım çıkıyor ama ben şiddetli hissettim buda benim vucudla alakalı bence 5 cm diyince ebeye dedim epidural istiyorum hemen doktor gelsin duramiyorum dedim neyse hazırlıklar başladı o andada bir bayan süt sağiyor bebeği kuvezdeymis ağrılardan duramıyor sezeryan olmuş dikişler öldürdü beni diyor yazık ben normal doğum sancısından dert yanarken kadın çok kötü diyor sonra dedim doğru yoldayım ben sabır et bebeğin gelecek bütün acilar bitecek kadına da dua ettim bebeğine kavuşsun diye neyse kızlar epiduralci geldi iğne acı vermiyor çok az hissettim sonra epidural takıldı uzandım lagma yapıldı öncesinde tabi ebeme dedim benim tuvaletim geldi lagma yaptınız gideyim mi dedim kadın yok dedi baskı gibi hissedersin dedi epidural den kaynaklı alttan baktiki tam açılma beni apar topar dogumhaneye götürdüler epidural vurmam la acilmam tam oldu kızlar yani az daha dayansam epiduralsiz de yaparmışim neyse iki kişi girdi koluma tabi bacaklar da derman hem kalmamıştı hemde epidural etkisi zor gittim yan odaya eşimde hasta bezi almaya gitmişti ben bebek bezi koymuştum kendim için meğer hasta bezi olması gerekmiş annem eşimi aramış gel diye yetişsin diye yazık eşimde panik yapmış baya annem diyor geldiki adam korkmuş sinirleri boşalmış ağlamış yazık çatala aldılar beni baskı hissediyorsunuz kızlar baskı alt tarafta o zaman ikin dedi ikina ikina bebeği kanala indirdik şükür sonra doktorum geldi ikinmaktan bogazlarim ağrıyordu artık doktor geldi bir kaç daha ikindim bebeğim doğdu şükür ama kızlar plesenta rahmime yapışmıştı çıkmadı yarım saat bekledim çıkmadı karnıma bastirdilar ama plesenta yapışmış baya ilk kizimdada başıma gelmişti bunda da oldu anestezi doktoru çağırdılar beni uyutup alttan plesentayi doktorum cikarmis biri baktım bana sesleniyor zor ayiktim beni odama götürdüler ama gözümu açamadım baya süre sonra kendime geldim şükür herşey bitmişti artık inanamiyordum bebeğim iyiydi gece 1 buçuk da doğumum oldu öğlen de çıktık evimize geldik şükür kızlar sabır edince herşey oluyor beni sancılar son anda zorladı o andada acilmam birden olmuş şükür sormak istediğiniz olursa cevaplarım kızlar rabbim kimseyi bu yolda koymasın.