Defne_ Fiknet bak işte anlatmak istediğim buydu işte👍🏻 Direkt bebeğe ulaşıp bir fiziksel sorun oluşturur mu şeklinde sormuyorum aslında.. mesela suyuna karışıp onu rahatsız etmesi gibi bunu kastediyorum sorumda
Hi2018 Defne_ canım bebekler tat vb şeklinde almıyorlar yediklerimizi sentezlenerek protein mineral vitamin vb olarak alıyorlar. Ancak gebelikte hormonlar ve rahimin diğer organlara baskı yapması nedeniyle reflü olabileceğinden acı hamileye önerilmez
Defne_ Hi2018 👍🏻👍🏻 Ya dediğim gibi mideme rahatsızlık vermiyor tükettkten snra, doktoruma da bi soracağım ama şimdilik yememek en iyisi
Hayalleredogru Defne_ çok acının bebek suyunun tadında değişiklik yaptığı için bazı bebeklerde alerji yaptığını çok tüketmezsem iyi olacağını söylemişti doktorum canım
Defne_ Hayalleredogru hadi ya, bende bıraksam iyi olacak, zaten içime sinmeye sinmeye yiyorum en iyisi hiç yemiyeyim 👍🏻
bitanembugram Defne_ Ben bı kere bilmeden acı yedim acı severim ama o öyle böyle değildi bütün vücudum yandı resmen dilim falan kabardı korktum da öyle bı araştırma işine girmiştim
Kghkflfk Defne_ bebeğe değilde sana zararı olur mideyi çok yakıyor bide wc sorunun varsa kanama fln yapar bende böyle sıkıntılar yaratıyo acı
Hayalleredogru Defne_ aynen kuzum zaten doğunca da sütüne geçecek gaz yapacak diye çok yiyemeyeceksin bir süre vazgeç sen
Defne_ Zeynep_yvz ahahahah sabah buna çok güldüm ama cevaplamayı unutmuşum😂 ayy bebek niye bi acı yüzünden ölüyormuş Allah korusunn🥲