Momylinda Kızlar bebeğim sağ mememi emerken o kadar cok mucadele veriyoruz ki hep boğuluyor cok fazla var o memede süt sağsam bile sanki bütün süt o memede üretiliyor sol meme yumuşak üretmesi gerektiği kadar üretiyor napıcam ben tek memeyle doyar mı
Mlhameliha Momylinda tek memeye alıştırma bence diğerini de arada ver biraz sağ sütünü sonra memeyi ver
Momylinda Mlhameliha veriyorum ama ya boguluyor ya aglıyor emiyor bırakıyor sakince emmiyor terliyoruz
Mlhameliha Momylinda bazı bebekler öyle dhaa çok küçük alışana kadar ağzıda küçük yutamıyordur dediğim gibi istersen önden sütünü sağ çoksa eğer sonra memeyi ağzına ver yesin az az alışır hem sütünde az olur memende öyle emer
Purpura26 Momylinda Ayy canım bende çu boğulma olayından çok korkuyorum. Sen bir şey yapıyor musun o sıra kendi kendine düzeliyor mu
Mlhameliha Momylinda süt verilirken bebeğin başını omuz hizasına getir istersen emme pozisyonlara bak hem boğazında kalmaz süt rahat yutar
Busratlv98 Momylinda Göğüs ucuna doğru sol elinin işaret ve orta parmağını kıstır,göğsüne bastırarak geri çek kuzum