Elif7221 Lalemm Her diş fırçalama dan 10 dk sonra birkaç gün Tuzlu su gargara si yapmanızda fayda var
aslihanerogl Lalemm DİŞİNOL diye karanfil yağı var oda çok fayda ediyor benim de dişim dış etlerim ağrıyor hatta dün sabah ağlamaktan gözlerim şişti o derece ağrıyor bu DİŞİNOL u kullandım hemen uyuşturdu geçti tavsiye ederim
Fatma7666 Lalemm Bende 23 haftalığım bende de aynı ama köyden dağ kekiği getirip bir gece suda bekletip sabah akşam gargara yaptım çok iyi geldi 🥰
3prensesannesiii Elif7221 tuzlu su gargara hamilelikte kesinlikle önerilmiyor dilin altındaki damarlardan direk tansiyon yükseliyormuş Dr kekigi ocakta kaynatıp ılıyınca gargara yap dedi bana gerçekten rahatlatıyor
Zhra_cil aslihanerogl Dişinol un içinde alkol ve karanfil yagı var diş etlerinize değdirmemeniz gerekiyor diş etlerini aşındırır. Doktorunuz bişe dedi mi bi sakıncası yoktur diye
aslihanerogl Zhra_cil walla doktoruma sormadım o.kadar çok ağrı çektim ve ağladım ki sadece çözüm yolu aradim bunu buldum
Zhra_cil aslihanerogl Agrıyan diş tarafının yanak kısmına buzda uygulayabilirsin azda olsa agrıyı hafifletıo.