Minanin_Annesi Kızlar haftaya sezeryan için gün verecek doktor hiç sezeryan düşünmedim şimdiye kadar ne nasıl olur hiç bilmiyorum spinal mı epidural mı tercih etmeliyim farkları ne sizce?
gzemtum Minanin_Annesi spinal anestezi turu ama epidural ağrı kesici veriyorlar onun adı diye biliyorum ikisini birlikte tercih edebiliyorsun
Ikinciyibekliyorum Minanin_Annesi ilk kizimda belimden igne oldum yani spinal tercih ettik doktorumla. Simdi ikinci kizima hamileyim benim tercihim gene aynısı olacak fakat doktorumla daha konusmadik 🤗
tubatayfun Minanin_Annesi bende spinal epudral sezeryan olacam ama ilk defa diyer hamileliklerim normal oldu
Hazelatillahasan @Minanin_Annesi büyük oğlumda spianl belden iğneyle oldum bundada muhtemelen o şekilde olucak
Nilayck 2. Doğumumnda epidural spinal oldum çok rahattım doğumdan çıktım belimden omzuma uzanan bi ince hortum vardı her 4 saatte bir ağrı kesici gibi bişi sıkıyorlardı sıktıkları an hemen karnım uyuşuyordu doğum sonrası ağrısı hiç çekmedim çok rahattım ve doğumumuda izledim babasıda girmişti oğlumu ilk babasına verdiler çok güzel bir duyguydu ☺️ Sezeryan yaparsan benim dediğimi öneririm
Hazelatillahasan @Minanin_Annesi ben gayet memnun kaldım cnm hatta oğlum 1 hafta küvezde yattı her gün 2 3 defa 3 kata merdiven indim çıktın hiç bi sıkıntım olmadı
Nilayck Minanin_Annesi canım ikisini birden aldım yani hani diyolar ya halk arasında prenses sezeryan doğum diye 😄 hem ağrısız hem yarıdan uyuştum . Çok rahattım güzeldim tavsiye ederim.
Nilayck tubatayfun benimde ilk hamileliğim normal olmuştu. İkinci bazı sebeplerden dolayı doktorum sezeryana karar vermişti. Bence çok iyi seçim yapmışsın