Zynpsnmz 26+4 haftalık hamileyim sabah uyandığımda ellerim uyuşmuş yumruk yapamıyorum aynı sorunu yaşayan var mı
Esra_42gunindi Zynpsnmz bende uzun zamandır var canım 33 haftalığız ödemden kaynaklı oluyor doktoruna söylersen magnezyum verebilir
Mdnyldz Zynpsnmz olmazmı bacım 37deyim 30.haftamdan beri parmak uçlarım avuçlarıma değmiyor. Balon gibi eklemlerim sızlıyor resmen ama normal olduğunu soyledi doktorum bu haftalarda. Sizin ödem erken başlamış sanırım 😧
Zynpsnmz Esra_42gunindi herhangi bir sakıncası var mı acaba bu şişliğin. Sakıncası yoksa katlanacam 😁
Zynpsnmz Mdnyldz çalışıyorum diye ödem oluşmuş olabilir. Ayaklarım çok şişiyor gün boyu sandalyedeyim
Esra_42gunindi Zynpsnmz tuzu azaltman ve çok su içmen lazım beni bi ara geceleri uykumdan bile uyandırıyordu 😂
Zynpsnmz Esra_42gunindi ben tuz tüketmiyorum zaten suda çok içiyorum ama neden öyle oluyor anlamıyorum
Esra_42gunindi Zynpsnmz hamilelikte belli bi haftadan sonra oluyor canım keşke sadece uyuşmam olsaydı şimdi ayaklarım şişti balon gibi resmen