Sude-96 Merhaba hamilelikten önce rüya görmezdim kırk yıl da bir yada hatırlamazdım. Hamile kaldığımdan beri her gün iki üç tane çoğunluklu korkunç ve anlamsız rüyalar görüyorum araştırmalarıma göre hamilelikten kaynaklı olabiliyormuş böyle yaşan var mı benim gibi
Ysmn61 Sude-96 merhaba bende arada görüyorum böyle değşik değşik korkunc rüyalar hatta geçenlerde hayatımda ilk defa karabasan olayı yaşadım hamilelikten dolayı oluyor bende öyle düşünüyorum
Merinosunannesii Sude-96 hamileliğinin ilk zamanları mı ilk zamanlarımda bende öyleydim çözümü yatak odama Kur an koymakta buldum sende öyle yap canım ayak ucuna gelmesin birde yüksek yerde olsun
duyguluanneee Sude-96 merhaba bende 6. Aya kadar her gün eksiksiz kabus gördüm çok şükür 6. Ayda geçti artık görmüyorum sizin de yakında geçecektir
Sude-96 Merinosunannesii 2 aylığım ya aslında giyinme odamda var bi kapak açıyorsun sadece ama daha mı yakınıma koyıyıyım bide gerçekten dün öyle bi rüya gördüm ki korlutıyorlrdı bildiğin
Selen37 11 Haftalığım her gün kabus görüyorum bazen bir geceds 3 kere.. Çatışmada kalıyorum, önümden bir adam atlıyor apartmanda intihar ediyor, vuruluyorum berbat rüyalar bıktım artık