Ozgetulga Doktor deryada doğum yapan yakın zamanda yapacak olan varmı.sezeryan için günü kaçıncı haftaya veriyor
Asyaa02 Ozgetulga ben de daha doğum yapmadım ona gidiyorum. Ama eltim ve 2 arkadaşıma o Sezeryan doğum yaptı. Çok memnun kaldılar zaten bana da onlar önerdi.
Nadide34 Ozgetulga ben 2.oğlumj derya hanımda yaptım 38.haftada şimdi 3.ye hamileyim yine derya hanıma gidiyorum
Selinozsoy Ozgetulga ben derya hanıma gidiyorum canım 37. Haftamdayım ama normal olacak doğumum eltim ve görümcem de derya hanımda yaptı ama normaldi
Hellobaby2 Canım, benim doktorumda Derya hanım. Fakat daha doğum yapmadım. 20 günümüz falan var doğuma
Ozgetulga Hamideekoc ben çok memnunum ilgi alanlarından vallahi Allah var çok naif çok içten davranıyor
Hemsireanne79 Hamideekoc bende şuan Derya hanım a takipliyim çok memnunum Fatma Ersan var orda asla gitmeyin ona ama Derya hanım çok ilgili
Hellobaby2 Hamideekoc tabiki aşırı memnunum. İlk hamileliğimi öğrendiğimden beri Derya hocama gidiyorum. Çok ilgili alakalı, yapman bilmen gereken herşeyi söylüyor.
Hellobaby2 Ozgetulga daha dün gittim canım, nstye girdim. Haftaya Bidaha gideceğim. Artık her hafta gitmem gerekiyormuş son haftalar olduğu için
sedef-gursoy Hemsireanne79 Ben Fatma Ersan hanıma gidiyorum ve gayette memnunum kendisinden çok ilgili bir doktor
Ozgetulga Hellobaby2 doğumla ilgili bişey demedim?birde kaç haftalık olmuşsun kaç kilo bebişin iyimi ☺️
Ozgetulga Hellobaby2 birde bsy için ne kadar ödedin acaba ben daha girmedim haftaya gireceğim ondan sorayım dedim
Hamideekoc Önümüzdeki cumartesi için randevu aldım derya hanıma düşük riskim var progestan kullanıyorum umarım herşey yoluna girmiş olur o zamana 🤲🏻😌
Hellobaby2 Ozgetulga 35+5 haftamdayım. Bebeğimin kilosu da 2800 boyu 47cm’miş. Nst de ücretli canım 33₺. 25 dk falan sürüyor.