Meryemcakmak01 Merhaba ben geç döllenmeden ötürü son adete göre 39 ultrason ölçümlerine göre 37 haftalığım doğumu neye göre hesap etmem gerek aynı durumu yaşayan varmı acaba
Mls_mls02 Meryemcakmak01 benimde aynı canım doktor söylüyor zaten hangi haftayla uyumlu olduğunu onu dinle bence
Susamtanem2 Meryemcakmak01 Peki Dr ne diyor çünkü benim en baştan son adet tarihimi degistirdi 17 Aralık yerinr 1 Ocak yaptı şuan düzeltilmiş 20+2 deyim ama adete göre 22+2 ultrason duzeltilmise göre cikiyor bildiğim kadar geçerli olan ultrason oluyor
Muzay Meryemcakmak01 bende aynı durumdayım canım doktor ultrasona bakarak hesapladı ve son adet tarihimi değiştirdi yani ultrasona göre hafta sayıyoruz
Susamtanem2 Meryemcakmak01 Bence sizinde ultrasona göredir aradaki farkı kapatmadı sanırım ilk kızım kapatmisti diye hatırlıyorum şimdi 1 aydır gitmedim bakalım bunda nasıl olacak ufakliklar 2 hafta fazladan kalıyorlar karnimizda
Meryemcakmak01 Susamtanem2 aynen ya ben doğuma 1 hafta kaldı sanarken doktor 37 diyince bi kaldım öyle ondan önce muayene eden doktor 39 demişti herkes farklı birsey söylüyor bakalım çarşamba tekrar gideceğim ne diyecekler 😂
Meryemcakmak01 Mls_mls02 bu durumu yaşayan çok kişi varmış megersem 😀 allahım hepimizin yavrusuna sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😍
Susamtanem2 Meryemcakmak01 Bazı ultrasonlar farklı ölçüyor ama arada o kadar fark çıkmaz siz farklı Dr a gittiyseniz sat o şekilde söylediyseniz ona göre hesaplanmıştır bende geçen denemek için 17 Aralık dedim Dr bebek geriden geliyor gibi diyince dedim geç döllenme ona göre değiştirdi şimdi uyumlu oldu dedi