Mls_mls02 Melisa35 15 te söylediler ama yanıldı doktor canım erkek demişti kız çıktı detylı da şu an 30 haftalığız detaylı ultrasonu bekle bence
Mom080 Melisa35 12. Haftada erkeğe benziyor dedi kemik yapısı olarak 16. Haftada net şekilde kız olduğunu gördük
korkmazkubra Melisa35 16 da kız dendi 19 da erkeğe benzetildi 22 de kesin erkek dendi 31 haftalığız şu anda canım.
Dilara0638 Melisa35 12.haftada %90 erkek dedi 13tede erkek dedi ama ben detaylı ultrasonu bekliyorum inanmak için 🤭
Buseylul 14 haftada 2li testte size cinsiyetini soylicem dedi biz sormamistik %90 kız dedi %10 birakiyorum ama. Kız dedi yani bilemiyorum degisir mi sizce kız olmasina cok alistim
Cicekkiz1 Buseylul merhaba bana da 2li testte kesin %100 erkek dediler. 16 da kesin kız 🙄 detaylıyı bekliyorum
ebrugk Melisa35 18 de öğrendik canım. Kızımız olacakmış. Kesin mi diye sorduk, kesin olmasa söylemem dedi.
Ozlemkdmrcl Melisa35 17. Haftada öğrendim daha öncesinde doktorum yanılma ihtimaline karşı birşey söylememişti
Sznmr Melisa35 9 haftalıktı öğrendiğimizde 15 haftalık olduk erkek demişti doktorumuz oğlum geliyor 🧚🏽♀️