Minikmucizemmm Merhaba hanımlar Anadolu yakasında ikamet edip özel hastaneye gidenler hangi hastanelere gidiyorsunuz normal doğum ücretleri nedir Bilgi almak istiyorum doktor önerileriniz nedir? şuan devlet hast gidiyorum ama 7. Aydan itibaren iyi bir doktora geçmek istiyorum henüz 15 haftalığız
Gzde218 Minikmucizemmm merhaba ben Medipol Pendik hastanesine gittim ikinci muayenem bu hafta olacak. Özel sağlık sigortam hamileliği karşılamıyor. Muayeneye 140 TL, ilk kan testlerine de 10 tane veriye baktılar 570 tl ödeme yaptık. Diğer hastanelere göre ortalama bir fiyat. 👍🏻 Doğum da 3700 civarında sanırım henüz konuşamadık. Niyetim medicalparka gitmekti devamlı orada muayene oluyorum normalde fakat muayene 160 -280 arasında bir fiyat sanırım doğum ücreti de çok pahalı 7-8 bini buluyor çok şaşırmıştım 🤷🏻♀️
Nslhnasya Minikmucizemmm merhaba Pendik medicalpark a gidiyorum ama özel saglik sigortam karşılıyor ücretleri hakkında bilgim yok
Seymasnc Minikmucizemmm bende pendik medipolde saadet hanıma gidiyorum çok memnunum 140 tl muayene ücreti doğum ücreti ise 3600 demişlerdi sezeryana ama benim doğumum kasımda olduğu için yeniden konuşulur dediler saadet hanımı öneririm size
Yaprakdokumusever Minikmucizemmm Pendik medipol Saadet hanıma gidiyorum. Normal doğum 2400₺ , zorunlu sezaryen 3500₺ , isteğe bağlı sezaryen 5500₺ , ek olarak doğumda korona testi 150₺ , muayene ücreti 140₺
Zeysezer Gzde218 canım medipolde hangi doktora gidiyorsun benim de evime çok yakın orayı düşünüyorduk fiyatı da iyiymiş
Gzde218 Zeysezer ben de Nergiz Kılıç a gidiyorum ama acilde Saadet hanıma da muayene oldum bana daha naif halden anlayan biri gibi geldi değiştirsem mi diye düşünüyorum 😉
Gzde218 Zeysezer Ay bana da çok yakın medipol nerelerde oturuyorsun kaç haftalık oldun. Benim ilk olacak çok tırsıyorum😄
Gzde218 Yaprakdokumusever merhaba hazır sizi yakalamışken ben de acilde Saadet hanıma görünmüştüm beni çok sakinleştirmişti. Nergiz kılıça gidiyorum normalde daha ikinci muayenem olacak ama Saadet hanım daha sıcak geldi bana siz kaçıncı haftadasınız yaklaşımı nasıldır acaba bilgi verebilir misiniz biraz. olmazsa Saadet hanıma geçmeyim çünkü kanamam oldu doktoruma yazdım progestan verdiler acilde. Mesajla kullanabilir miyim diye sordum pek yardımcı olmadı yani ikinci kanamada gidebilirsin acile falan dedi benim ilk kez başıma geldi yani evde bekletecektim garip geldi açıkcası daha rahat biri gibi Nergiz hanım ama ben değilim😌
th-1314 Minikmucizemmm Pendik yüzyıl hastanesine gidiyorum Eara Günay Doktorum muayene 150 tl normal Doğum 3.000 tl mecburi sezaryan 3.500 tl isteğe bağlı sezaryan 5.500 tl dendi. Ekstra ücret çıkarmı bilmiyorum normal Doğumda 1 gün yatış sezaryanda 2 gün yatış bir aksilik olurda fazla yatış olursa eksta ücret ödeniyormuş birde kan takmak gerekirse eksta ücret alınıyor dendi .
Yaprakdokumusever Gzde218 Ya bu öyle bişeyki ben de tam karar veremedim 😅 38+4 üm doğurucam nerdeyse ama canım doktorumun bi haftası bi haftasına uymuyo 😆 bi bakıyorum çok ilgili bi bakıyorum değil. Ama bilgisine güveniyorum. Ben rahat biriyim saadet hanım da pimpiriksiz zaten o yüzden çoook rahat bi hamilelik geçirdim inşallah doğumum da öyle olur.
Btlcm Minikmucizemmm 2. gebeliğim ve okan üniversitesi hastanesinde Ferda hanıma gidiyorum. Mükemmel bir doktor. Tamamen anne, abla gibi yaklaşıyor ve sen sormadan her şeyi anlatıyor. Soracak bir şey bulamıyorsun. :) Telefon numarasını da veriyor her an ulaşabiliyorsun. Anında cevap yazıyor. Sigortam olduğu için muayne ve doğum ücretlerini bilmiyorum ama bir çok doktor denemiş biri olarak Ferda Hanım tek tercihimdir 😊
Gzde218 Yaprakdokumusever anladım o zaman ben kaldığım yerde kalayım insanların ruh halleri işte bende paniklememek için Nergiz hanımı tercih ettim yemeye içmeye sınır koymuyor strese sokmuyor insanı bir de böyle kanama olunca bekle ikincide git falan dedi bana ilgisiz geldi belki de olması gereken bu yani boşa çırpınıyorum 😅
Yaprakdokumusever Gzde218 Bazen ben de ilgisiz gibi hissediyorum bazı doktorlar var şen şakrak ilk öyle bi ilgi beklemiştim ama saadet hanım asla öyle biri değil 😅 önemli olan ilgisi değil bilgisi oldu benim için ama gebeliğinizin başındaysanız bence sırayla hepsini deneyebilirsiniz arkadaşım öyle yaptı sonra en içine sinene gitti
Meryemkale Minikmucizemmm pendik medipol mine hanımda 21 gün önce normal doğum yaptım kesinlikle çok memnunum tavsiye ederim
Gzde218 Meryemkale doktorlar doğuma giriyor ama ebeler doğurtuyor diye duydum bir de doktor o gün çalışmıyorsa gelmiyormuş sanırım nöbetçi doktor giriyormuş doğru mu acaba
Meryemkale Gzde218 kendi soktorun izinliyse yada mesai dışında doğum başladıysa evet doğru başka Dr giriyo ama ben bunu hiç sorun etmedim çünkü hepsi işinde çok iyi. Benim şansıma kendi doktorum nöbetçiydi. Doğumhaneye ebeler götürdü ilk onlarla başladı doğum evet ama sonra bebek iyice gözükübce doktorum girdi ki zaten kapıda bekliyo Dr. Ben ebelerim den çoook aşırı memnun olduğum için hiç önemli değildi yani doğurtmaları. Benden daha fazla uğraştılar diyebilirim.
Gzde218 Meryemkale güzel denk gelmiş size hakkımızda hayırlısı artık ilk olunca her detaya takılıyor heralde insan başıma ne gelecek bilemediğimden 😄