Hayırlı sabahlar hanımlar çok şükür bende doğum yaptım nasipse okumaktan ziyade yazmak da varmış 20 Mayıs gecesi kanlı nişanlım gelmesiyle hemen hastaneye gittim 40.0 haftadaydım ve artık gelebilirdi doktor kanama nişan su gelirse. Mutlaka gel demişti gittim ebe önce açılmama baktı evet açıkçası biraz zor oldu ama baktı yarım cm bile açıklık yoktu nişanım gelip gelip duruyordu hala doktorumu bilgi verdi doktorum sabah 8 de sezeryan karar verdi iyikide verdi daha sonra beni nst bağladılar inanın onu hiç sevmedim koca göbekle sırt üstü yatmak çok zor acı verdi yarım saat kaldım daha sonra hemşireler geldi aldı diğer sedye ye yallah amilyathaneye bende de korku var ama çok güsel ilgileniyor herkes neyse amilyathaneye cıktık tüm hemşireler gülerek hoşgeldniz deyip çok güzel karşıladılar yapacakları tim işlemleri anlattılar daha sonra kendi doktorum geldi o gelince ayrı bi güven geldi çoo sevindim rahat hissettim kendimi spinal igne vurdu anestezici o da accık acıda minik ama olsun o kadar ana oluyoruz neyse 2 dakkaya uyuştum ama doktora hocam ben hala uyuşmadım hissediyorum ellerinizi dedim ayağını kaldır bakalım kalkıyor mu dedi bi baktım kalkmıyor hoca dedi seni çok pis cimcikledim hissettin mi yok dedim tamam o zaman uyuştun dedi ve işleme başladı 3.4 dakka ya geçti ya geçmedi Aslan parçam geldi allahım nasıl güsel duygu isteyen herkese rabbim versin 🤲💙 daha sonra hemşireler oğlumu temizledi pakladı bana getirdiler Ten gene trmeas yapıldı ebeler bir sürü resim cekti daha sonra doktorum bana attı yani fotografcıya bile gerek yok hepsini hallettiler sagolsunlar derken 15 dakka falan da beni dikip gittiler 10 dakka da amilyathaneye bekledim sonra odama geçtim şükür yanlız 2 saat çok üşüdüm tirtir titredim spinalle öyle oluyormus sonra geçti ısındım hamdolsun şimdi oyum yanımda ona bakıyorum doğumun kolay oldu hiç korkmadım hamdolsun su gibi dedikleri bu oldu Allah sizlere de ben gibi kolay doğum nasipetsin sevgiler happy Kids de görüşmek üzere 🤲💙