Decucude Hamilelikte labne peyniri yiyen oldumu hiç ben chesscake yapıcam bugün canım çok çekti o yüzden emin olamadım açıkçası Pınar labne aldım pastörize sütten yapılmıştır yazıyor ama
inci_34 Decucude ya bacım abartmayın bu kadar elinizdeki telefonun radyasyonu bebeğe daha zararlı herseyden :):):) ye ye bişi olmaz
Gizmom inci_34 Decucude bende ilk haftalarda cok dikkat ediyordum ama artık canım ne isterse yiyorum, hergün yemedikten sonra bir sıkıntı olmaz bnce 9 ayda bu sekilde geçmez
Bus46 Decucude valla ben herşeyden yiyorum eskiden annelerimiz bize hamileyken herşeyden yemişler abartmadan bence ne yiceksen skinti olmaz sadece tam pişmemiş et iyi pişmemiş yumurta süt u pastörize içilmesini söylemişti doktorum
Nilya88 Decucude abartmayın lütfen çiğ et çiğ kalmış yumurta ve bazı bitki çaylarından uzak durun geri kalan herşeyi abartmadan yiyebilirsiniz🙏
Asil_Egem Decucude canım o kadar da değil ya ye bişey olmaz ilk aylarda bende çok dikkat ettim ama bir süre sonra salıyorsun herşeyi yiyorum ben şuan sonuçta hergün yenilen şeyler değil🥰
Sita3434 Decucude yok artık canım bu kadar abartırsan hamilelik zehir olur İnan ki bu arada o peynirlerin hepsi pastörize merak etme pastörize olmasa rafta 1 hafta duramadan bozulur kokarlardı
Gizemis Sütaş labne peynir en iyisi bu konuda. Diğerlerinin içeriğinde krema falan vardı. Ama sütaşda yok