busraoguzhan 32+4 Haftalık Hamileyim ve uyuyamıyorum ne olur benimle aynı sıkıntıyı yaşayıp da rahatlayan varmı dayanamıyoruumm 🥺
Burcu_NFUE busraoguzhan şimdi kalkıp magnezyum içtim ayaklarımı soğuk suyla yıkadım bende uyuyamıyorum sağa sola dönüyorum sürekli 🤕 gündüzde maden suyu içmiştim ama pek faydasını göremiyorum 🤕
-Aynur- busraoguzhan gebelikten önce siyah hardal tohumu içiyordum yatmadan evvel. Çok rahatlatıyordu üstüne uyuyordum. Ama şuan malüm zararı yoksa bile içemeyiz 😏 yoğurt ayran tüket uyumadan evvel uykunu getirsin.
Dusesanne busraoguzhan nedirki bu tam olarak? Ben ayaklarımı çatırdatıp birbirine sürtüyorum sürekli ama beni rahatsız etmiyor bu sayılmaz dimi
Dunyayse busraoguzhan at kestanesi kremi den başka çare bulamadım . eşime sürdürüp masaj yaptrp hemencik uyku moduna geçiyorum gerçekten çok berbat bı ağrısı var çok huzursuz ediyor
Burcu_NFUE busraoguzhan boynundan aşağı ılık duş al çok sıcak olmasın yatmadan önce alıyorum almadan uyursam böyle huzursuz oluyorum
busraoguzhan Burcu_NFUE Bu saatte de tek başıma korkarım duşa girmeye ben soda içiyorum şimdi geçmezse ağrı kesici içicem gerçekten çok kötü bişey bu Allahım yardım etsin bize
busraoguzhan Burcu_NFUE Evde ama ne biliyim içim hiç rahat etmez uykusundan da uyandırmak istemiyorum bizimki biraz terstir uykuyu sever 😂
Burcu_NFUE busraoguzhan kız kocan evdeyse ne korkuyorsun ana olacaksın yakında aç ışıkları aç elevizyonun sesini git duşunu al korkma bacım 🌝🌝❤️❤️
busraoguzhan Burcu_NFUE 😊😊 tamam denicem inşAllah işe yarar şuan bacaklsrımı kesip atmak istiyorum gerçekten ben hiç böyle bişey yaşamadım buneydi Yarabbim 🥺
busraoguzhan Dunyayse Valla bende duş falan banamısın demedi buz gibi kolonyayı diz kapaklarımdan aşağı döktüm anca öyle rahatladım 🙄
Dunyayse busraoguzhan doktoruna danış bir sende dene istersen at kestanesini . Ben 34+2 yim kullanıyorum ağlayarak yatmiyorum artık en azından