cilekreceli Zeyykizil allah aşkına bu sancı nasıl bişey anlatır mısın? Bebeğim hareket ettikçe karnımın altından altından ağrı değil ama keskin bir kramp sağlanıp çıkıyor yalancı sancı mı benimki heycanlanmayım mı
Zeyykizil cilekreceli şuan 3-4 dakıka aralıkla karnımın altına ağrı giriyor aynı zamanda baskı gibi keskin birşey 40 sanıye kadar sürüyor sonra tekrar aynı sıddetle 4-5 dakıka sonra gelıyor. Düzenli olarak geldiğinde anladım ben sancım oldugunu
Aylinbarlass Zeyykizil rabbim en kisa zamanda bebegine kavusturur insallah Allah yardımcın olsun canim
cilekreceli Zeyykizil anladım canım allah kolaylık versin inşallah. Dikişsiz yırtıksız iki ıkınmada sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah 🤲🏻
Zeyykizil cilekreceli ınsallah çok teşekkür ederım dakıkalarını not et aralıkları 10-15 dakıka ise doktoruna danıs 🙂
Bade1 Zeyykizil suni sancı gerekmeden geldi sancın çok iyi :)) korktugun gibi olmadı ben hala beklemedeyim canım durumunu yaz bizede 😊 hadi inşallah çok kolay bir dogum olur bir avazda gelir bebiş 😍
Zeyykizil Bade1 evet hiç ümidim yoktu bir anda oldu tv izlerken. İyi ki suni sancı almaya gitmemişim ertelemişim doktorumu. Haber veririm ınsallah 🙂
begum1 Zeyykizil kaç haftalıksın canım normal dogum mu 😘😘 Allahım bi avazda dogurmayı nasip etsin inşallah