umyahsen Belirtileriniz ağrılarınız neler acaba? Bnm nst de sancım çıkmıştı doktorum Heran gelebilir hazırlıklı olun demişti. Ama öyle bi artan sıklaşan sancım yok. Bugün biraz midem bulanıyo birde bebeğim iki saattir hareket etmiyor acaba neden. Aynı durumları yaşayan var mı acaba lütfen bilgisi olan varsa bi aydınlatsın beni nlur
Gizemburak35 umyahsen canim mide bulantisida sancinin basladigi dogumun yakin oldugunun habercisi diye biliyorum bn bi arkadsim mide bulanti sikayetiyle doktoruna gitti nstde sancisi cikti
Aslanannesiayse umyahsen benimde 37 de nstde sancım çıktı ve Allah izin verirse salı günü kavuşuyoruz sezeryan olcam
maviscik77 umyahsen benim de iki gündür midem bulanıyor ara sıra adet sancısı gibi belimden kasıklarıma vuruyor, salı günü çatıma bakacak doktor , geçen hafta kanala girdiğini söylemişti , bakalım bu hafta ne diyecek ☹️
umyahsen Annecilek 35ten beri sancım var o yüzden tedirginim acaba gelşyor mu diye. Tecrübesizlikten hiç nasıl olucak ne şekilde filan insan bilmediği için hep bi acaba mı oluyor. Sizin hiç ağrınız da mı yok ne bilim sırt bel vajinaya baskı bebeğin sert hareketleri filan
umyahsen Gizemburak35 bende netten baktığımda öyle yazıyor. İşte Bi arkadaşımda mide bulantısı yaşadım doktor kontrolüm vardı gittiğimde söyledim kordon dolanmış filan dedi. Benim öyle bişeyim yok arada çok az yatıp kalkarken olmuştu bebeğimin hareketlerini kontrol ediyorum hep bu yüzden. Yakın belirtiler olunca insan korkuyor. Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun senden inşaAllah 🤗🙏😇
umyahsen maviscik77 aaa aynı şey bnmde öyle. Pazartesi bnm kontrolde. 38de çatı muayenesi yapıcaktı. Pazartesi 37+5 oluyoruz yapar mı bilmiyorum her ihtimale hazırlıklıyım ona göre bişiler netleşsin istiyorum bebeğim de uzun aylardan beri yan duruyor ni türlü doğum pozisyonuna girmedi. Allahın izniyle doğsunlar da inşaAllah 😇🙏siz salı kaç haftalık olucaksınız inşaAllah pozisyon değiştirmemişdir 😇😇🙏
maviscik77 umyahsen bana hafta içi her hangi bir gün gel fark etmez dedi , 37+6 oluyoruz salı günü , 3 aydır başı aşağıda bakalım dönmedi şimdi de kanala girmiş , baya aşağıda duruyor dedi doktor , kanala girince geri çıkma ihtimali var mı bilmiyorum 🤷🏼♀️
umyahsen Annecilek işte aynen bnmde öyle ayraten birde sırt bel ağrıları. Hepimize hayırlı doğumlar inşaAllah 🙏
umyahsen maviscik77 kanala girdikten sonra dönemiyor diye biliyorum yanlış biliyorsa. Bakalım çatımız müsait mi nasıl olucak nasıl Bi süreçle devam edicez. Herşeyin hayırlısı olsun inşaAllah hayırlı doğrularımız olur inşaAllah 😇🙏
umyahsen Aslanannesiayse Rabbim sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım hayırlı doğumların olsun inşaAllah 😇🙏