BTSG04 Zuleyha16 yalancı sancılara duş çok iyi geliyor dedi doktorum inşallah hakkında hayırlısı olur sağlıkla alırsın bebeğini 🌸
BTSG04 Evsunnn nişan geldikten sonra o günde başlayabiliyormuş doğum 1 hafta sonrada inşallah doğru zamanda sağlıkla alırsın bebeğini kucağına 🌸
BTSG04 Yagmurogul ay bende öyle düşünüyorum ama kümsenin içinde kalmadı ya illaki doğururuz 😅 benim doktorum günü geçince bi 10 gün daha bekleriz dedi senin doktor ne düşünüyor?
BTSG04 Tugceakkoyun ne kadar bekletivek doktorun? Benimki günü geçince 10 gün daha bekler başlatırız doğumu dedi
BTSG04 aannepandaa roman havası oryantel tam benlik 😂😂💃🏻💃🏻 Temizliğe hiç keyfim yok açıkcası. Bugüne kadar kendi işimi kendim yaptım hiç hareketsiz kalmadım ama şu son 2 haftadır kendimi çok yorgun hissediyorum 🤷🏻♀️
BTSG04 Hifaelif içimizde kalmayacak herhalde 😂😂 kızlar erken gelir deniyor ama bizimkiler nazlı çıktı 😁
BTSG04 Gokcenuroztan dünde içtim canım bayoyu sıcak suyla doldurdum kaslarımı gevşetir diye banamısın demedi 😅 sende durumlar nasıl?
Yagmurogul BTSG04 biran önce gelsin istiyorum , nasıl daha erken gelir diye araştırıyorum ama squat yürüyüş fışında pek bir şey göremedim . İnşallah biran önce gelir sağlıkla