Selif67 Mavi34 doğru söylüyorsunuz özelde gittiğim doktor boş gebelik olayı bir daha olmadı nadir dedi ama işte insan korkuyor genetik testi yaptırayım diyorum bir de dediğinizi araştıracam çok sağolun
Mavi34 Selif67 her tedbirini al icon rahat başlarsın tekrar gebelik.oldugunda Gönlüne göre.olsun inşallah
Selif67 merii10 doktor direkt baktı ve bu şişmiş bir gebelik işe yaramaz dedi bunlar genelde sağlıksız gebelikte olur dedi ama bilmiyorum
Selif67 merii10 bir de sizin bebek görünüyor muydu ben de bebek kaybolduğundan boş gebelik ve direkt vakumlu kürtaj Durumu oldu
merii10 Selif67 evet canm bnm bebek görünüyordu ama 6. Haftadan snra gelişimi durmuş kabullenmek istemedim için iki hafta daha bekledik belki gelişir falan dye 6. Haftada kalp atışı oluşmuş ama snra durmuş 8. Haftada Bnde vakumlu kürtaj oldum
Selif67 Mavi34 bana doktor sperm ve yumurtanın döllenme sorasında oluşmasındaki bir problemden dolayı böyle genetikten sıkıntılı sağlıksız bebekler oluyor dedi
Mavi34 Selif67 benim bebek.olusmuatu hatta elini felan görmüştük önceki kontrolünde 10 haftasına kadargelismisti bana dün veya bugün kalbi durmuş demişlerdi