Busearslan1 Herkese merhaba ben 35. Haftadayım her hafta yeni birşey çıkıyor ve gerçekten kafayı yemek üzereyim bu hafta doktor bebeğin kafasının iki hafta ilerde bacaklarının geride olduğunu söyledi böyle bişey başına gelen varmı bebek ters ve suyu az 😔
Dnz_yksr Busearslan1 benimde bebegin kafası büyüktü doktor bu haftalar da normal demisti öylede oldu ilerleyen haftalarda yakalıyor 37 de haftasiyla ayniydi
Bseda Busearslan1 aynı şeyi arkadasıma söyledi doktor 38 haftasına girecekken karın çevreside geridendi diğer hafta doğumu oldu gayet sağlıklı hiçbi sorunu yok cok şükür son zamanlarda bebek ölcümleri zorlasıyormus doğru sonucu almak açısından yeri daraldığı için yani ileri ki haftalarında cok daha farklı olabilir ama içini ferah tut çoğu kişi yaşıyor bu durumu
[silindi] Busearslan1 yani normal bnmde bebeğimin kafası büyükmüş doktor korkulacak bir şey yok normal dedi maraşlı bebeklerin kafası büyük hep dedi 😂😊
Deniz95 Busearslan1 daha önce ölçümlerde böyle fark çıktığı olmuş muydu peki? Benimde bir kaç kere kafa iki hafta önde çıktı somra günü ile uyumlu çıktı ben yanlış olduğunu düşünmüştüm ve kafanın bazı pozisyonlarda yanlış ölçüldüğünü düşünüyorum şimdi normal çıkıyor kafa
Busearslan1 [silindi] bizimkide ters duruyor büyük ihtimal o nedenle rahat büyüdü kafası ayaklarıda oturur pozisyonda olduğu için kısa çıkmıştır içimi öyle rahatlatıyorum