ggokalpp9 25+3deyim hastaneye 27de gidebilirim şeker yüklemesini 27de yaparlar mı geç olur mu bilgisi olan yazabilir mi kızlar?
Balarisi23 ggokalpp9 gidip herhangi bi hastanede yaptırabilirsin sonucunu doktorla paylaşabilirsin önce doktoruna sor benden 75 gram şeker yüklemesi istemişti başka hastanede yapıp sonucu bildirdim ama genelde 25 haftalarda yapılıyor
ggokalpp9 Balarisi23 malesef doğudayım bulunduğum ilçede ne sağlık ocağı ne hastane yapıyor eşimde ancak 2 hafta sonra gideriz dedi inşallah yaparlar çünkü aşırı kilo aldım alakası var mı bilmiyorum ama şeker olabilir diyede endişe ediyorum
Balarisi23 ggokalpp9 hangi şehirde kalıyorsunuz şu an bence şekere bağlamayın hemen vücut yapısıyla alakalı olabilir
ggokalpp9 Balarisi23 burdaki anneler bnm haftamda 700lerde bebeklerinin kilosu bnm bebeğim 800 doktor normal dedi ama nedense içimde hep gebelik şekeri var diye hissediyom yememe fazla dikkat etmiyorum hep aç hissediyorum ve abur cuburda çabası bırakamıyorum 😒
pinartonguc Şeker yüklemesi neden yapiliyor kimi yaptirma bebege zararli diyor henuz 2 aylikim simdiden dusunuyorum yaptirsammi yaptirmasam mi
Balarisi23 pinartonguc bence yaptırmalısınız sizde ve bebekte diyabet var mı diye bakılıyor bi zararı yok
Balarisi23 ggokalpp9 canım normal bence önden gidebiliyor ki kiloları şekere bağlama gittiğinde yaparsın testini için rahatlar 🤗
Taze_gebe ggokalpp9 en sonkontrolunuz ne zamanda kac haftalikken gittiniz en son 24ten once doktorun anlatmasi gerekiyor 24/28 de yapiliyor ona gore su tarihte gel vs diye 🤔
ggokalpp9 Taze_gebe 24de gittim ama yaptırmadım aç gitmem gerekiyodu diye hastanede yap sonucu söyle dedi fakat hastanede sağlık ocağıda yapmıyomuş bilmiyordum şimdi ancak 27de gidebilirim