Nilerkanc Valla sabaha karşı karın agrisina uyanıyorum bugün bütün gün gaz bombası gibi gezdim bazen kasıklarıma vuruyor ağrı. Bu durumla karşılaşan var mı ne yapabilirim 😒
YoncaD Nilerkanc bendede öyleydi cok şiddetli ağrimda oluyodu ama ben progestan kullanıyordum onun yan etkisiymis, sıcak su torbasiyla ayaklarimi sicak tutunca biraz rahatliyordum. Sende progestan kullanıyorsan ağızdan ondan da olabilir..
Busegrkn Nilerkanc bende öyle geçirmiştim o haftalarımı tam olarak çözüm bulamamıstım ayakları tepeye kaldırıp uzanıyordum 😂 ama rennie çiğneme tableti gaz çıkarmada basarılı doktorun üzün verirse dene istersen
ogretmen_anneee Nilerkanc o gaz varya o gaz geceleri uykumdan uyandırıyor 6 aylık hamile gibi geziyorum daha 9 haftalığım bir de 🤦🏻♀️ Ayağıma sıcak su torbası koyunca kendimi sıcak tutunca rahatlıyorum
Nilerkanc YoncaD ben duphaston kullaniyorum buda progestan türevi imiş. ama bu aralar ilk defa bu kadar çok oldu.
YoncaD Nilerkanc onun yan etkiside olabilir onu kullanmadigimdan net bisey diyemem ama dedigim gibi bende progestanin yan etkisiymis, vajinal kullaninca şikayetim kalmamıştı hiç..
Nilerkanc Busegrkn Valla o kadar çıkarıyorum ki cikartmada sorun yok ama karnımın içerisinde savaş var resmen 😅
Mesudeuysall Günde 2 adet olmak şartıyla maden suyu tüketebilirsiniz.maden suyu bebeğide besler bebeğede kilo aldırır ayrıca ama 2 yi geçmesin günde 😊
Umudayolculuk36 Bende 8.haftam hem mide hemde bağırsaklardaki gaz eşim bile geceleri uyanıp cocuk gibi sırtımı sıvazlıyor rahatlatıyor