iko-5006 Sağlık ocağı bana 13. Haftamda demir ilacı verdi ama kanıma falan bakarak değil bende kullnıyorum ama internetten baktığımda 20. Haftadan sonra başlanıyormuş ben 1 aydır içiyorum bir zararı olur mu bebeğe acaba
damlacgslr iko-5006 ben 10. Haftadayım ve bugün doktorum Demir ilacı verdi ama test yapıldı bana kan değerlerim çok düşük çıktı. 20. Haftayı beklemek gerekmiyor bence öyle olsa benim de doktorum yazmazdı.
Guldenur iko-5006 1 ay içinde başka bi yerde kan verdiniz mi? Sistemde sonuçları görebiliyorlar ona göre vermiş olabilir
Meless iko-5006 20.hafta mı? 12.haftamda başladım ben. 20.haftada başlanan omega 3 diye biliyorum. Herkes demir ilacı ve vitamine 12.haftada başlıyor genelde.
Mom626 iko-5006 zararı olsa sağlık ocağı vermez internete inanmayın lütfen. İnternet doğru olup doktor yanlış olacak değil ya ben 8. Haftamda başlamıştım doğum yapana kadar içtim hatta o kadar içmeme rağmen ilaç yeterli gelmedi iki defa serum şeklinde aldım
iko-5006 Guldenur kendi doktorum almıştı sadece kan bilgisayardan bakmadılar d vitamini verirken onu da verdiler o yüzden sormak istedm
busegrr iko-5006 12. haftada başladım doktorum yazdı herhangi bir test yapmadan zaten çoğu gebe bu haftalarda başlıyormuş