eskisehir8 Dilek19055 15. Haftada gösterdi kendini cimcime , yarın itibari ile 18 oluyoruz inşAllah ☺️🐣
Dilek19055 beren_r benimki de göstermiyor ama doktor kız olabılır dedi tahmin etti sadece tam belli değil dedi bakalım 1 hafta sonra tekrar çağırdı belki gösterir o zaman kendini 🥰🥰
tugbakaragul eskisehir8 aaa aynıyız, çok sevindim 🥰 bizde 14. Haftada öğrenmiştik. Yarın 18 olacağız. Sağlıkla geldin kızçelerimiz 🙏🏻
NESLIHAN_ Bizde öğrendik kız olacakmış inşallah değişmez eşim kız cocuğu çok istiyor kız kardeşi olmadığı için tabiki erkek olsada olur ama kan grubum negatif ve 2. Bebek biraz daha sıkıntı oluyormuş Rabbım bilir tabii 🤗❤
eskisehir8 tugbakaragul Bende sizin için çok sevindim sağlıkla gelsin cimcime 🐣 halada birşey almadım bazılarının 20. Haftada erkek deniliyormuş diye 😃 Beklemedeyiz 😊😊
tugbakaragul eskisehir8 valla açıkçası bende öyleyim. Aslında 3 doktor gördü kız dedi ama hep diyorum yinede acele etmeyelim belki erkektir diye. Hiç önemli değil sağlıklı olsunlarda kızçeler 🥰
Aysenurctn32 Dilek19055 ben 14 de gördüm en son o zaman da söylemedi doktorum. Çarşamba 17 olucaz inşallah uğraştırmaz da gösterir😄