Loveme almila_is bu ameliyatı olduktan sonra kesin hamile kalacaksın diye birşey yok bizde sorun sperm sayısıydı ameliyattan sonra arttı ama yinede hamile kalamadım tüp bebek yaptırdım yaptırdığım doktorda keşke varikosel olmasaydınız dedi
miniksevdamm almila_is kesinlikle ve kesinlikle keçi boynuzu pekmezini öneriyorum birde suya atılan bir ilaç var ondan ameliyat % 100 başarı sağlamıyor
Mervemercan almila_is almila_is eşim ameliyat oldu biz tüp bebek yaptırıcaktık bekledik olmadı ama kendiliğinden hamile kaldım 2. Ci yılında
almila_is Loveme İnternetten bende Bi kaç forumda okudum hemen hemen 10 kişiden 4 ü hamile kalamamış😥 sperm sayısı daha da düşen bile olmuş inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yolla olur 🙏
poyrazinannesi3547 miniksevdamm Çok haklısınız benim de eşime vermişti doktor o ilaçtan vitamin gibi bşydi brde sağlıklı beslendi hamile kalablmştm 2 düşük yapmştm şimdi tekrar hamileyim şuan çok şükür ama bakalım yarın ilk randevu m var inşallah hayırlı haberler alırız
miniksevdamm almila_is biz çok ilaç kullandık işe yaramadı son olarak '‘proxseed plus ’' la keçi boynuzu pekmezi işe yaradı
minipanda miniksevdamm bende keçiboynuzu kürü ,çaksır suyu e vitamini ve arı sütü polen tableti içirdim muzlu süt yapıp içirdim
minipanda Eşim ameliyat olalı 3 ay bile dolmadan degerleri ileri hız 5 ken 40 oldu sperm 14,5 milyondan 54 milyon oldu ,kruger 3 ken 4 oldu çok iyi doktor araştırması yapmak gerekiyor
almila_is minipanda çakşır suyunu kullanmaya başladık. Bu kullanmış olduğunuz polen tabletini nerden aldınız markası nedir