mlkalagz Benimde arada karın alt bolgede ağrım oluyo. Çok şükür mide yanmam olmadı pek 😊 bakalım az kaldı nasıl olucak😊
Mom047 06incimmm sezeryan tarihini neye göre alıyorsunuz acaba ??? Siz mi istediniz yoksa omu gerekti
Tsngamze civciv1520 Gece çok hareketli oluyor gündüzde hareketli genelde ama bazen duruluyorlar endişelenmeyin yeri daraldığı için rahat hareket edemiyorlar
asli3838 baobei bende ayni durumdayim 3300 dedi hamur isi yeme falan dedi ama bisey yemiyorum mide yanmasindan bebek nasil bu kadar aldi onuda anlamadim
civciv1520 Tsngamze evet canım ondan galiba bir hafta da önde gidiyorsun demişti doktorum bakalım salı günü kontrolüm var ne durumdayız hayırlı haberler inşallah 🤲
Sezinn Bizde bugün tam 36 haftalık olduk 😍 cinsiyetiniz erkek galiba hayırla gelsinler inşallah bebişler
civciv1520 Sezinn evet canım erkek 🧿🥰 Allah’ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 size de maşallah 🧿
Sezinn civciv1520 yok vajinal doğum hayırlısıyla 🥰 ama siz doğum yapınca haber verin 🥰 sizin doğumunuz ne zaman olacak nerede yaşıyorsunuz
civciv1520 Sezinn İzmir de yaşıyorum 14 haziran için gün verdi doktorum ama bir hafta önden gidiyoruz bakalım bu doğum tarihini etkiler mi hiç bilmiyorum siz nerde yaşıyorsunuz
Elifaltun civciv1520 35+3 olduk bizde kizimla inslh persembe gunu 36 yiz size yakiniz…nasipse bizimde 38 de sezeryan olcak…hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza insallah 🤲 son gunler daha zor geciyor yaa artik bir an once kucagima almak istiyorum 😊
civciv1520 Elifaltun maşallah 🧿 canım sağ salim kavusalim evlatlarımıza inşallah 🤲 evet son gunler hiç geçmiyor gerçekten de