Aras55 Merhabalar, Puset’i ile birlikte bebek arabası ve kanguru önerilerinizi alabilir miyim? Bebek arabası olarak aklımda kraft travel sistem var ama emin olamadım.
feyzaa34 Aras55 travel pişmanlıktır kabin boy tavsiye ederim travel 6 aydan sonra olmuyor ağır geliyor hafif istiyor insan benimkide traveldi cabin boy olunca kuş gibi taşıdım benim kangurum mamadusbaby ama tek yönlü olandan çift yönlü o ara yoktu sonra çıktı aşırı pahalı e bebekten çift yönlü güzel sağlam kullanışlı bişey bakabilirsin chicco filan canım
Burcuckmk Aras55 henüz kullanmadim ama videosunu felan izledik eşimle cok hafif kullanmasi kolay açılıp kapanmasi felan ve yer kaplamıyor
ElifAtas29 Bende doğumuma az kaldı arayış içerisindeyim, çoğu kişi joie ile casual cadillac air önerdi, ne çok pahalı, ne de çok ucuz orta halli iyi ve kullanışlı olduğunu söylediler sizde düşünebilirsiniz ☺
Aras55 ElifAtas29 Onlara da baktım, kraft da mantıklı geldi, aynen dediğiniz gibi hem orta halli ama işte tecrübe edenlerden bilgi almak istedim kullandıkları arabaların kullanımı kolay mı, kaliteli mi? Çok zor ya bu işler 😂😂
ElifAtas29 Aras55 Rica ederim bende videolarını izledim beğendim ama henüz karar vermedim ayrıca bende bu iki modelin önerisini kullanan annelerden öğrendim canım için rahat araştırabilirsin ☺
05112020se Travel sistemler çok kaba oluyor onun yerine travele uygun ama sizi yormayacak 2.bir arabaya gerek duyulmauacak modeller bulmak daha mantiklı ben instagramda da kullananların tavsiyesi ile e bebekten joie chorme moden ve joie gemm otokoltugu u aldm. henüz kullanmadım ama gayet memnunuz sürdük test ettik kaliteli bir araba katlanıncada çok buyuk değil ama ufacıkda olmuyor tabiki . Sök tak meseleside çok kolay tavsiye ederim