Sedacakir begum1 😆 derdin ne senin evladım de. Benimki de yürürken elini aşağıdan sallandıracak diye tırsa tırsa yürüyorum İnanki 🤣
Sedacakir ExcitedMom seninle aynı duyguları paylaşıyorum 😀 değişik bir duygu gerçekten . Nedenini bilen varsa aydınlatabilir mi bizi ? 😂
ExcitedMom Sedacakir benim çok belli ki kucağıma alıp su ağırlığım artık gideceği için sabırsız mutluyum ama ameliyata gireceğim ve çok korktuğum için çıkınca içimdeki gibi sessiz durmucağı için de korkuyorum 😂
vasili21 saziye51 bizim doğum şeklimiz henüz net değil ☹️ Ara şura kramplar giriyor ve tabi karın sertleşmesi var. Şimdilik bunlar.
Sedacakir Rozerr06 arkadaşım vardı oda bekleye bekleye en sonunda tembel oğluşunu sezeryanla almak zorunda kaldılar 😂
Elifmstf Burcuclk ayyy hadi inşallah canım aynı gün dogururuz bakarsın😂 bundan sonra da büyümelerini takip ederiz birlikte 😂😂🤲🤲
Krizantem_ 34_21_23 Çatı muayenesi oldum yumusamam varmış başı da iyice çatıya dayalıymış doktor çok beklemez dedi 19 gün sürmez herhalde 😄🥰🙈 sizin var mı? Arada yalancı sancılarım da oluyor .
Bahar27 berilkus bende çok korkuyorum akışına bıraktım bilmiyorum nasıl olucak sezeryen den de korkuyom sonrası fln 🥺🥺
Bahar27 Sedacakir Dalin ile yıkadım odaya girince bebek kokuyor çok güzel ya 😄😄😍😍😍 amin inşallah canım 🌹
Nrgsalp Sedacakir benim 30 gün bakalım daha erkenci de olabilir kızım. Bir an önce kucağına almak istiyorum