Mutlu2604 Symrvzdnz kovid geçirenlerde bu koku hassasiyeti oluyor mu çünkü bende geçirdim ve sanki koviddin de etkisi var çünkü eşim de geçirdi benim aldığım kokuları o da alıyor bazen
Symrvzdnz Mutlu2604 evet benim eşimde alıyor aynı kokuları yumurta et tavuk gibi gıdalarda daha çok var dr a da söyledim ama bi yorum yapmadı
nursheenn Mutlu2604 evet bizde eşimle öyleyiz kendimi iyi şekilde motive etmeye çalışıyorum iyileştim her şey güzel kokuyor diye beynime mesaj gönderiyorum. İyi geliyor sizde deneyin gayret edin en azından😓
poyrazinannesi3547 Mutlu2604 Bende yazın geçirmiştm 7 haftalık hamileyim şuan çok berbat koku hassasiyeti oldu
nursheenn Zhraagk benim covidden sonra koku hasaasiyetim arttı her şey kokuyor burnuma birde hamilelik sürecide eklenince epey kötüydü. Şu aralar iyiyim çok şükür soğan ve sarımsak kokusu hariç😀😀
Miranmiray Zhraagk anladım benimki ilk hamilelikte erken başladı ama şimdi 5.5 teyim ama bir türlü baslamadi bulantım😂sanki hamile gibi değilmiş gibiyim
Fatma_7 29 haftalığım malesef koku hassasiyetim devam ediyor evimden bile tiksindim ama yapacak hiç bişey yok malesef 😌 ilk zamanlar neyden tiksindiysem şimdi tahammül edemiyorum inşallah doğumdan sonra geçer
nursheenn Zhraagk geçer geçer hamilelikle ilgili sizinki anladığım kadarıyla 4. Aya bir şeyiniz kalmaz Allahın izniyle☺️
Zhraagk nursheenn aynen hamililelikle alakalı 2.ye hamileyim oğlumda hiç böyle şeyler yaşamadım bunda sıtkım sıyrılıyorrrr 😣