Asyavera Belkide 1 aydır yalancı sancılarımdan son 2 haftadır baş aşağı yaptığı baskıdan devamlı acile gidip gelmekten yoruldum o yüzden artık gelsin istiyorum 🙈🙈
Hayalizlerim Asyavera Benimde 38+2 ama hiç belirtim yok bir an önce kavuşmak istiyorum sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım 😃
Lalihhhh Asyavera 38+5 den selamlar🙋37 de doğacak sandık ama şuan aman daha karpuz keseceğiz anne nereye modunda Yavrucuğum,😂😂😂
Asyavera Bade1 Alllahımmmm🙈🙈 40 olcak artıkkkk bende gün içerisinde sancılarım gelince aha gelicek sabah akşam diyorum sonra gidiyor tamm anlaşıldı 40ı bulucak diyorum😃
Asyavera Hayalizlerim sağlıkla gelsinler bende varda sıklaşmıyor suyum gelse diyorum bi nişan gelsede gitsem😃
Bade1 Asyavera valla 39 dan sonrası geçmiyormuş beklemekten helak oldum herkes arıyor dogmadımı diye daha cok stres yapıyorum hshshs
Asyavera Hayalizlerim 37 de oldum doktorum çok güzel normal doğuma uygunsun dedi. bebeğimin kafası hep aşağıdaydı zaten ama artık vajinama acayip baskı yapmaya başladı yürüyemiyorum bile baskı gelince
Asyavera Saniss ya evet çok toplanıyor ben merak ediyorum doğum kanalına girse bir nişan yada su gelir herhalde dimi çünkü çok aşağı baskı yapıyor girse keşke
Saniss Asyavera valla benim ilk gebeliğim ama yola girse bi belirti oluşur böyle sadece baskısı oluyo
Asyavera Lalihhhh valla ya bende hep 38e kadar tamam olur herhalde dedim öyle hayaller kurdum ama nafile 😃birde ikizler burcu olduuuu🙈
__biberon__ Lalihhhh bende biraz sonra 38+5 olacağım rahim baskı dışında başka birsey yok keyfi iyi içerde galiba😂