Busegndgdu Kızlar detaylı ultrasonda kalbınde parlaklık cıktı sadece baska bı sıkıntı cıkmadı ense kalınlıgı burun kemıgı falan hepsı normal sadece parlaklık down belırtısımı sizce ?
Minikturtageliyor Busegndgdu benim bebeğimdede çıkmıştı ama geçti şükür çoğu gebelikte çıkıyor ve kapanıyor ☺️
guzelce Busegndgdu tek başına çok önemli bi sorun değil. İlerleyen haftalarda geçecektir. Banada detaylı ultrasonda aynı şey söylendi hiç düşünmemeye çalıştım. Sizde Kendinize dert edinmeyin bunu. 36.haftadayım şükür ki şuan bi sıkıntı görünmüyor.
Ebru1208ahmet Busegndgdu bana da 20 haftada detaylıda kalpte parlaklık görüldü doktor tek başına bir anlam ifade etmez ilerki zamanlarda geçer dedi benim içim rahat ermedi fetal ekoya gitim çok şükür bir şey çıkamdı
ElifLeyla Busegndgdu benim oğlumda da çıktı ancak ben ikili üçlü test yaptırmadığım için sadece kalpteki bu parlaklığın tek başına bi anlam ifade etmediğini söyledi doktor onun dışında ayrıntılı da down sendromuna yönelik başka belirti yoktu Dr doğduktan sonra kalbine bakılır dedi.
Minikturtageliyor Busegndgdu hayır 18 haftalıkken doktorum kalbinde parlaklık olduğunu söyledi. 20. Haftada detaylıya girdim kalbinde parlaklık gitmemişti. 24. Haftada tekrar detaylıya girdiğimde geçmişti 😌
guzelce Busegndgdu çok düşünmeyin çoğu kişide aynı şey oluyor. Sadece parlaklık olması çok büyük bi sorun değil. Geçeceğine inanın 😊
Ebru1208ahmet Minikturtageliyor canım bazen makinadan da kaynaklı bende sadece detaylıda görüldü normal ultrason da gürülmedi
Minikturtageliyor Ebru1208ahmet benim ultrasonda gözüktü 2-3 kere ve detaylıdada çıkmıştı ama çok şükür kapandı doktorumda göstermişti parlaklığı 😌
Busegndgdu Çok tesekkr ederm kızlar içim rahatladı bıraz da olsa inşallah saglıcakla kucagımıza alırız yavrularımızı🙏🏻