tugene bussraaydn bende 24+3 üm 7 kilo almışım 🤦🏼♀️Gerçi dikkat de etmiyorum canımın her istediğini yiyorum o yüzden şaşırmıyorum ama 6. Ayım bitiyor 7.aya giricem o yüzden bence çok değil 🤷🏼♀️😂
bussraaydn Nazmiyekndmr doğumdan snra veremezsem diye korkmuyorum son aylara doğru kendime yetememek korkutuyo sadece
Elita bussraaydn 24 deyim bende 7 kilo aldım ve doktorum azcık yavaşlayalım dedi 🤭🤦♀️ bu haftalardan itibaren kilo alımı hızlanıcakmış. Annenin sağlığı için iyi değil diyorlar zaten 🤷♀️🌿
Babyyyymother bussraaydn 30.haftamdayim 3 kilo aldım yeni yeni almaya başladım daha 1 buçuk aydır fln neredeyse
BegumIscanTunc bussraaydn biraz fazla gibi canim doktorun bu kilo durumuna ne söyledi kaç kilo ile hamile kaldın
Shzdgn bussraaydn 24+2 verdiğim kiloları geri aldım sadece mide yanması ve bunaltidan yiyemiyordum 3 4 kilo vermiştim ama şimdi çok şükür yiyorum iştahım baya artı inşallah çok kilo almam bundan sonra ilk hamileliğim de 6 kilo almıştım
BegumIscanTunc bussraaydn b nde aynı şekilde oldu canım şuan 30+4 haftayım 73,5 ile hamile kalmıştım 70 kiloya düştüm şuanda 76,5 oldum doktorum şekerden şüphelendi ve şüphelendiği gibi çıktı gebelik şekeri çıktı 😭😭😭 dahiliye doktoru diyet verdi bana
LivaveLeyla bussraaydn 20.haftam 6 kg aldım bünyen kilo almaya müsaitse aktif bir spor geçmişin yoksa istediğin kadar dikkat et yinede o kilo alınıyor bir şekilde su içsem yarıyor şuan mesela bana takmıyorum doğumdan sonra istediğim kiloya gelicem nasıl olsa 😎