Cicos Kızlar sizin nasıl bilmiyorum ama karın çıkması çok erken olmadı mı, yedikkerimide çok dikkat ediyorum ama nasıl 3kg aldım anlamış değil. Sizde durum nedir?
BirGolgi Cicos yaa benim de öyleydi hormonlardan bağırsaklar az çalışıyor o da hazımsızlık yapıyor maalesef bebiş değil o 12. haftadan sonra genital bölgenin hemen üstünde sırt üstü yatarken hissedebildiğim sertlik oluşmaya başladı o da gittikçe büyüyor göbeğime kadar geldi 18. haftadayım. Hatta şekil olarak bile çoğu zaman asimetrik. Bebek olduğu zaman yumuşacık pofuduk olmuyor göbüşler sert oluyor🥰
Esan Cicos canim o haftalarsa benimde oyleydi 13 e kadr cok sistim gazdan dolayi. Sonra indi. Su an 24 uz daha cikmadi bile diyebilirim :)
mujdezengin Cicos o göbek değil gaz ve şişlinlik zaten suan bebek daha çok ufak mantıken imkansız , bende o haftalarda öyleydim 20 haftadan sonra normale dönüyor en azından bende öyle oldu
Rabiacelebi Canım vücudun alakalı bir şey o kimisi 30 haftalık olur HC olmz kimisinin sennki gbi hemen çıkar sıkıntı yok m etme
busrabyrm97 Bnde aynı 10+3 deyiz 3 kilo almışım ve göbeğim görseniz 4-5 aylik gibi gaz şişkinlik diyorlar ama bilmiyorum bnde
Cicos BirGolgi uzanınca bir bakayım bende de çıkmış mı.o kadar dikkat ettim nasıl 3kg aldım anlamıyorum.su içsem yarıyor dedikleri cümleyi yaşıyorum adeta