Ege230114 Nurdan hanim 2 haftam kaldı doğum a çok memnun um normal doğum düşünüyorsan uzmanı ilk doğumumu gökhan bey yaptırdı hiç memnun kalmadım nurdan hanım çok iyi
Savciergoc Senicokbekledm ben memnunum açıkcası doktorum ebeler ilgi alaka güzel ,açıkcası oda benim için o kadar önemli değil küçük olması sonuçta bi gece yatıp çıkıyoruz
Kenanizm18 Ebruadaduru bu alt katta acil giriş tarafında ücret bilgisi veriyorlar ya orada gördüm canım
Evremanne Pazartesi Egepole başlıyorum ben de Bülent Turgut Ay ‘a çok araştırdık en son burada karar kıldık
Temmuzz NeslihanAyanolu Ebeler nasıldı ben doktorumdan memnunum ama ebelerden emin değilim. Birde normal mi yaptınız. Ve ne kadar ücret ödediniz 😊
NeslihanAyanolu Temmuzz ben sezeryan olduğum için ebeler ile işim olmadı pek açıkçası 😂ama onlarda oldukça Güleryüzlüydü ,sadece Doğum için 3300 ödedik
IlaydaOrhanKopuz Alsancakta egeria kliniğe gidiyorum doktorum övgü doğan aşırı ilgili bir doktor çok memnunum 🌸
Gamzecik SeherHimmetPalas Canim bende orada yapmak istiyorum. Bende pınar hanıma gitmeyi düşünüyorum kaç haftalıksın doğum fiyatı vs. ne dediler